Glæd dig til en unik koncert med anmelderroste og albumaktuelle singer song-writer Mathilde Falch. Det bliver personligt og helt tæt på i Musikhusets intime Lille sal.

Mathilde Falch er kendt for at levere koncerter med masser af spilleglæde, høj energi, intenst nærvær og ikke mindst stærkt personlige sange. Med et trofast publikum og udsolgte koncerter er Mathilde Falch en yderst populær sangerinde.

Lyt her til hendes seneste singleudgivelse Planken ud, som udkom den 26. oktober og handler om at turde hoppe derud, hvor man ikke kan bunde.

Ros til seneste album

Mathilde Falch er ikke bange for at tage chancer, udfordre og eksperimentere med sin musik og lyrik. Sammen med hendes band, eksperimenterer hun med det ukonventionelle både i lyd og produktion. Den røde tråd findes i hendes lyrik og karakteristiske stemme. Også på sit 5. album Solen Brænder, der udkom i maj i år, bevarer Mathilde Falch intimiteten fra songwriter genren, men samtidig udfordrer hun den ved at arbejde på tværs af genrer med mere moderne, vilde, alternative og skæve produktioner.

Albummet Solen Brænder har modtaget med fine anmeldelser:

★★★★★

"Sanseligt og sitrende soundtrack fra et uforudsigeligt og vekselvirkende voksenliv."

side33.dk

"Magisk musik, der tvinger lytteren til at stille skarpt, tænke og føle."

pov.international

Sangtekster fra hjertet

Mathilde Falch er kendt for sin kompromisløse, vilde og alligevel sårbare, psykologiske sangskrivning, og også på sit kommende album tager hun bladet fra munden. Hun finder nye udgangspunkter i en mere moden livssituation som mor og ægtefælle.

Gennem en årrække har Mathilde Falch været en af landets mest intenst turnerende navne, både med sit rockband og som soloartist. På helt old schoolmanér har hun via scenerne opbygget er trofast publikum, med udsolgte huse mange steder til følge. Glæd dig til en unik koncertoplevelse med dybfølte og helt nye sange, der kommer fra hjertet, når Mathilde Falch går på scenen i Musikhusets i november.

Følg Facebook event
Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder.
Se muligheder
Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Parkering
Du kan parkere ved Scandinavian Congress Center og i Musikhusets parkeringskælder
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede