Oplev Danmarks ukronede popdronning og 30 af landets dygtigste klassiske musikere, når de sammen fortolker og sætter ny lyd til sangerindens imponerende hit-parade i Musikhusets Store Sal

Siden gennembruddet med Kun For Mig har Medina ikke set sig tilbage, men er gået sine helt egne veje på den danske musikscene. Hun har leveret hit på hit til de danske popfans, og som få har hun formået at genopfinde sig selv som kunstner. Nu overrasker den danske popdiva på ny, når hun drager på turné med hele Danmarks Underholdningsorkester. En turné, der bringer hende til Musikhusets Store Sal.

”At sætte strygermusik til mine sange, bliver en virkelig spændende udfordring og oplevelse, som jeg glæder mig til at forløse sammen med Danmarks Underholdningsorkester. Jeg glæder mig til, vi skal dykke ned i mine sange og udforske dem på ny. Og jeg lover, at det bliver en koncert udover det sædvanlige med plads til både de helt store symfoniske og magiske armbevægelser og de rolige passager, hvor vi skal helt under huden på publikum,” fortæller Medina.

Medinas imponerende bagkatalog, der tæller moderne klassikere som Ensom, Vi To, Jalousi, Det Smukkeste, Kl. 10, Større End Os og Synd For Dig vidner om en modig og alsidig popartist, der både forstår at skrue op for festen og samtidig skrive følsomme, ærlige popmelodier og tekster. 

Medina, som i 2016 modtog Æresprisen ved Danish Music Awards, er en af de danske kunstnere med størst succes i det seneste årti. Og det bliver uden tvivl interessant at se, hvad vi har i vente, når hun fortolker sig selv til tonerne fra Danmarks Underholdningsorkester.

Følg Facebook event
Mad & drikke
Vælg forestilling for at se bestillingsmuligheder
MUSIKMENU - petit kr. 229,- MUSIKMENU - grand kr. 429,- Vin og snacks kr. 195,- Brasserie menu - 3 retter kr. 350,- Oplevelsesmenu kr. 695,-
Bestil mad & drikke til Medina med Danmarks Underholdningsorkester
Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Parkering
Du kan bl.a. parkere ved Scandinavian Congress Center og Muskhusets Parkering
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede