Michael Bladt poster
Michael Bladt poster

Musikalske kontraster og sammenstød

Clash er saxofonisten Michael Bladts helt nye projekt, der får debut under dette års Musikhuset Swinger. Den nyskrevne musik rummer masser af kontraster og musikalske sammenstød:

Et poppet A-stykke og et komplekst B-stykke.
Lige-ud-ad-landevejen grooves og komplekse polyrytmiske elementer.
Solospillet er fængende melodiøst, men også syret, grimt og harmonisk udfordrende.

Også i hele grund-setuppet i det nye band er der et clash, nemlig mellem to generationer: Michael Bladt har valgt at invitere musikere fra en yngre generation med ombord i projektet, da de unge jazzmusikere har et moderne take på sound, rytmik og udtryk m.m.

Normalt laver jeg, og formentlig langt de fleste andre kunstnere, plader og projekter med musikere fra samme generation som os selv, men jeg er nysgerrig på at undersøge, hvad der sker med min musik, når jeg møder musikere, der tilhører en anden generation, end jeg selv gør.“

Michael Bladt

Der er med andre ord al mulig grund til at møde op i Musikhuset og opleve debuten på dette helt nye projekt, hvor musikken både er inviterende og inkluderende, men også udfordrende på en måde, der vil vække publikums nysgerrighed.

Line-up

Michael Bladt (sax), Jeppe Lavsen (g), Jon Døssing Bendixen (key), Adrian Christensen (b), Frederik Bülow (drm)

Om Musikhuset Swinger

Ridehuset Swinger flytter hjemmefra! – På grund af et stort byggeprojekt nær Ridehuset har Aarhus Jazz Orchestra udvidet samarbejdet med Musikhuset og glæder sig til at invitere publikum indenfor til det helt nye, og alligevel velkendte koncept, Musikhuset Swinger.

13. - 16. juli kan jazzglade festivalgængere nyde fællesskab, mad og store musikalske oplevelser i Musikhusets foyer og i Musikhusparken – med fri entré til alle koncerter.

Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset glæder sig til at byde indenfor til Musikhuset Swinger.

Se program for festivalen

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede