En aften med ægte big band sound, groovy funk og masser af Bladt.

Tenorsaxofonisten Michael Bladt kan i år fejre 25-års jubilæum som medlem af Aarhus Jazz Orchestra. I et bigband-oppisket hav af synkoper, fraseringer og vilde harmonier har Michael Bladt været en melodisk klippe, som publikum har kunnet holde sig fast ved. Samtidig med at Bladt har spillet sax for byens bedst swingende orkester, har han haft egne soloprojekter og udgivet tre albums i eget navn.

Denne aften hylder vi ham og hans musik med en koncert, hvor Aarhus Jazz Orchestra spiller Bladts egne kompositioner arrangeret af Jesper Riis samt af orkestrets egne musikere.

Udover at hylde Bladts historie, er koncerten også en hyldest til hele orkesteret. Et fællesskab, hvor de enkelte musikere kan stråle, og som samtidig er i stand til at smelte sammen til en funklende helhed.

“Jeg ser ofte mig selv som en kamæleon. Forskellige musikalske genrer kræver forskellige nuancer fra den musikalske farvepalet. Igennem min karriere har jeg skiftet farver, alt efter hvilken musikalsk retning jeg har bevæget mig i. Den ene dag er det det kølige nordiske, den anden er det den jordbundne funk, mens der andre gange er brug for den mest faretruende nuance i musikkens hedeste øjeblikke.” - Michael Bladt

Det er denne foranderlige egenskab, det stærke fællesskab og ikke mindst funken, der gennemsyrer koncerten.

Gå ikke glip af denne swingende oplevelse i Lille sal.

Musikhusets jazzklub

Koncerten er med i JazzKlubben, der er Musikhusets nye klub for nysgerrige musikelskere og jazzfolk. Som medlem får du unikke fordele, rabat på koncerter og adgang til lukkede arrangementer. Du får fem koncerter fordelt over fem måneder. Medlemsprisen er 900 kr. for alle fem koncerter. Det betyder, at du som medlem får en koncert gratis.

Læs mere om JazzKlubben

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede