Glæd dig til et anderledes, skævt og sjovt interview i Musikhuset, når TV-vært Michèle Bellaiche får besøg af både Søren Østergaard og Smadremanden.

Oplev multikunstneren Søren Østergaard som gæst i journalist og TV-vært Michèle Bellaiches talkshow Michèle LIVE. Der er tale om en helt eksklusiv version af talkshowet, da aftenens gæst, Søren Østergaard, ledsages af den landskendte personlighed fra Otterup på Fyn, Erik Bo Nielsen – bedre kendt som Smadremanden. Se her hvad de tre har at fortælle om talkshowet.

Uforglemmelige karakterer

Søren Østergaard er én af landets mest kendte og populære kulturpersonligheder, der igennem en efterhånden lang karriere har medvirket i utallige sammenhænge – skuespiller i diverse film- og TV-produktioner, improvisatoriske teaterformer med blandt andet Hatten rundt - konceptet, Cirkusrevyen og diverse varietéer.

I dag er Søren Østergaard dog nok mest kendt for sin egen specielle fortolkning af cirkus, Zirkus Nemo, hvor han igennem flere år har præsenteret et altid flot og varieret felt af internationale cirkusartister, samtidig med at han selv spiller flere elskelige og populære karakterer såsom Målermanden, Bager Jørgen og naturligvis Smadremanden...

Det bliver et nært, ærligt og meget personligt interview med Søren Østergaard, hvor Michèle Bellaiche stiller skarpt på personen bag den lange karriere. Alt sammen bliver selvfølgelig krydret med sjove historier og anekdoter. Som en ganske særlig del af talkshowet dukker Smadremanden op for på sin helt egen måde at svare på spørgsmål fra publikum – hvis nogen altså tør spørge.

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede