Niels Lan Doky samler stjernehold af internationale jazzlegender i Musikhuset.

Glæd jer til en festlig aften i Musikhusets vellydende Symfonisk sal, hvor en perlerække af store jazzlegender fortolker nutidens største pophits.

I efteråret 2021 drager Niels Lan Doky International Jazz Collective ud på en enestående og ambitiøs turné i de danske koncertsale med projektet og supergruppen Modern standards supergroup.

Internationale jazzlegender

Supergruppen inkluderer tre af Amerikas største jazzlegender nogensinde Billy Cobham, Randy Brecker, og Bill Evans, foruden den franske basvirtuos François Moutin og den danske jazzpianist og ridder af dannebrog, Niels Lan Doky.

Modern standards projektet blev startet af Niels Lan Doky, der gennem det meste af sin karriere har været en stærk fortaler for fornyelsen af jazzstandardrepertoiret. Gennem sin store diskografi har han eksperimenteret meget med fortolkninger af nutidige popsange og uden tvivl mere end nogen anden jazzartist, siden de oprindelige jazzstandarder opstod.

Pophits i nye fortolkninger

Niels Lan Doky tilbyder hver måned jazzstandarder af splinternye aktuelle sange på Youtube - tophits fra de uger, der gik forud for hver standard - i et forsøg på at vise sine værdier og forkærlighed for denne musikalske arv. Repertoiret, der almindeligvis omtales som “Jazzstandarder”, består hovedsageligt af popsange fra 1930’erne og 40’erne, der på daværende tidspunkt blev fortolket af jazzmusikere i et forsøg på at tilbyde publikummet et radikalt anderledes perspektiv på de meget populære sange. I sidste ende glemte publikummet originalerne og årtier senere blev fortolkningerne identificeret som jazzens klassiske repertoir, “Jazzstandarden”. 

Modern Standards Supergroup vil genoplive denne gamle tradition og fortolke de største pophits fra i dag og tilgår dem som moderne jazzstandarder, herunder sange af The Weeknd, Billie Eilish, Anderson .Paak, Dua Lipa, Justing Bieber, Miley Cyrus, Black Eyed Peas, Shakira.

Lineup

Niels Lan Doky, piano
Randy Brecker, trumpet
Bill Evans, saxophone
François Moutin, bass
Billy Cobham, drums

Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder.
Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Parkering
Du kan bl.a. parkere ved Scandinavian Congress Center og Muskhusets Parkering
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede