Kom og ha’ det godt i Natasha-Land, når Natasha Brock besøger Musikhuset.

I 2019 lavede Natasha sit første og anmelderroste soloshow Psyclus, hvor hun gav sit take på kvindens menstruationscyklus. Denne gang er turen nået til hende selv.

Bered dig på masser af gymnastik til lattermusklerne, når comedyshowet Ha' det godt i Natasha-Land ruller over scenen i Musikhuset. Denne gang bliver publikum inviteret med på en sjov og ærlig rejse gennem Natashas liv, hvor hun med sin underspillede charme leverer grænsesøgende, selvbiografisk komik om de tabuiserede dele af voksenlivet og parforholdet. Og som vanligt tager materialet udgangspunkt i den 32-årige komiker og podcasters hverdag. Men lad dig ikke narre af hendes rare væsen, for der kan sagtens komme jokes langt under bæltestedet, som dog bliver leveret med en underspillet charme.

Natasha har gjort sig bemærket på den danske stand up scene med sine meget personlige anekdoter og betragtninger om det at være kvinde. Med sin charmerende stil på stand-up scenen bevæger hun sig elegant mellem emner så forskelligt som ligestilling og kvindens cyklus.

Træd med ind i Natasha-land og glæd dig til en overraskende og morsom aften i Lille sal. Til et show om den lykkelige accept af, at ens liv måske ikke altid ender der, hvor man havde planlagt.

Natasha Brock var finalist ved DM i Stand-up i 2017, hun har været nomineret til Årets Talent ved ZULU Comedy Galla i 2018 og 2021.

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede