Niels Nørkjær, Henrik Danielsen og Søren Ladefoged poster
Niels Nørkjær, Henrik Danielsen og Søren Ladefoged poster

Standup i uimponeret jysk stil

I Musikhusparken kan du sommeren igennem møde up and coming stjerner, lokale helte og erfarne komikere. Denne aften kan du indtage din burger i Oasen i selskab med Niels Nørkjær, Henrik Danielsen og Søren Ladefoged.

Trods en kort karriere har Niels Nørkjær allerede markeret sig som en af de bedste nye komikere med en 2. plads i DM Standup i 2019. I tilbagelænet jysk stil går han til ethvert emne med et smørret grin.

Komikeren fra Aalborg, Henrik Danielsen, nåede finalen i DM i Standup i 2022 og er opvarmer for Conrad Molden. Han sætter gerne sig selv på spil og har absolut ikke noget imod, at du griner ad ham.

Søren Ladefoged er endnu en uimponeret nordjyde, der er blevet en fast del af den aarhusianske comedyscene. Med overskud og skarpt blik for den absurde, klarer han sig ganske godt i det østjyske.

Oasen i i Musikhusparken

Musikhusparken er under forandring, derfor har vi denne sommer skabt Oasen ved spejlbassinet, hvor du kan droppe ind fra tidlig eftermiddag til sen aften og nyde god underholdning sammen med venner og familie. Alt sammen helt gratis.

Se fuldt program

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede