Niels Skousen inviterer publikum på musikalsk rejse 

Niels Skousen går mod de 80 år. Han har været med hele vejen fra beatgenerationen, gennem hippietiden, spadseret gennem det politiske landskab til i dag, hvor han stadig fremstår som en skarp og kærlig iagttager af virkeligheden udenfor vores vinduer og på vores skærme indenfor i det lille hjem.

Formidabel start

Niels Skousen fik en sensationel start på karrieren. Hans første udgivelse som sangskriver var det ikoniske album Herfra hvor vi står, som han leverede alle sangene til. Med dette album indskrev Niels Skousen sig i den danske rockhistorie som en personlig og følsom sangskriver med en usædvanlig dybde i sin lyrik. Med Peter Ingemann på bas og som bandleder, manifesterede de sig på scenen som Skousen & Ingemann.

En personlig henvendelse

Niels Skousen er en sangskriver der tør gå ind i og røre ved mørke områder i livet. Der er en alvor i hans sange og alligevel en lethed, der er forløsende. Bag de mørke toner, ligger der en understrøm af skarp humor. En stemme i tiden. En personlig stemme med en personlig henvendelse.

Han nærmer sig de 80. Stadig aktiv, med en fremragende performance, og med et særdeles skarpt band bag sig (Kristoffer Munck Mortensen, guitar, Anders Mathiasen, guitar, Jens Hein, bas og Bjørn Heebøll, trommer). Niels Skousen er stadig i et inspirerende ongoing samarbejde med produceren Nikolaj Nørlund.

Spørger man, hvad Niels Skousen bringer med sig til sit publikum, svarer han selv, kort og godt:

Mine sange handler om dig og mig. Det vi gør med og mod hinanden. De handler om tid og bevægelse, om grænser og håb, om erindring og tilstedeværelse. De er et nedslag i tiden og samtidig et blik på alle de år, som vi i fællesskab har været vidne til.

Nyt album til tiden

Blæsten og Regnen er titlen på Niels Skousens seneste album. Niels Skousen spørger: Hvem er vi? Hvor hører vi til? Hvad binder tingene sammen? Erindring og længsel. Barndommens land og utopien. Ting som er tabt og fundet igen. Blæsten og Regnen er sange, der kommer fra hjertet. Lyt til sangene her:

Artist talk før koncerten

Før koncerten er der mulighed for at møde Niels Skousen til en gratis Artist talk i salen. Her kan du komme endnu tættere på Niels Skousen og lære ham og hans musik bedre at kende.

Læs mere

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede