Nikola Bankov Band poster
Nikola Bankov Band poster

Ny musik og nyfortolkning af saxofonlyden

Musikhuset swinger i den grad, når scenen indtages af Nikola Bankov Band sammen med trompetist i Aarhus Jazz Orchestra Lars Søberg Andersen.

Publikum kan se frem til at høre en perlerække af originale numre fra bandets seneste album Dream Chaser, hvor blandt andre verdensstjernen Randy Brecker medvirker samt numre fra bandets første udgivelse Bright Future. Musikken er en fusion af jazz, rock og elektroniske elementer, hvor Nikola Bankov nyfortolker saxofonlyden ved hjælp af effektpedaler. Det er ny musik, der vil inspirere og sætte helt nye farver på den musikalske palet.

Nikola Bankov Band er en international moderne jazzgruppe bestående af fem fremadstormende musikere med base i Aarhus. I spidsen for bandet står den kun 23-årige Nikola Bankov, der er beskrevet som "Bright young cat with fresh grooves" - (All About Jazz). Nikola er vinder af den prestigefyldte Danish Music Awards og også nævnt i magasinet Forbes 30 under 30. Han kommer fra Slovakiet og har i øjeblikket base i Aarhus.

Lars Søberg Andersen er en af de skarpeste trompetister på den danske jazzscene. Søberg kommer fra Norge, men har base i København og er fast medlem af Aarhus Jazz Orchestras trompetgruppe. Søberg er en særdeles alsidig solist, der spiller alt fra bigbandjazz, nordisk jazz og bebop til klassisk kirkemusik.

Line-up

Nikola Bankov (sax), Lars Søberg Andersen (trp), August Korsgaard (key), Jonas Gravlund (g), Jens Mikkel Madsen (b), John Riddell (drm)

Om Musikhuset Swinger

Ridehuset Swinger flytter hjemmefra! – På grund af et stort byggeprojekt nær Ridehuset har Aarhus Jazz Orchestra udvidet samarbejdet med Musikhuset og glæder sig til at invitere publikum indenfor til det helt nye, og alligevel velkendte koncept, Musikhuset Swinger.

13. - 16. juli kan jazzglade festivalgængere nyde fællesskab, mad og store musikalske oplevelser i Musikhusets foyer og i Musikhusparken – med fri entré til alle koncerter.

Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset glæder sig til at byde indenfor til Musikhuset Swinger.

Se program for festivalen

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede