Mød Ole Henriksen når han gæster Michèle LIVE i Musikhuset.

Inkarnationen af livsglæde, positiv energi og højt humør, Ole Henriksen, er næste gæst hos Michèle Bellaiche  i talkshowet Michèle LIVE. Med kun tre talkshows på nøje udvalgte venues er der her tale om en eksklusiv oplevelse, hvor publikum kan komme helt tæt på "cremekongen". 

Ole Henriksen kommer fra Nibe og startede sit virksomhedseventyr i 1975 med skønhedsklinik med egne produkter. I dag er hans hudplejeprodukter kendt over hele verden. Han har formået at arbejde sig op helt fra bunden, nøje fulgt sine drømme og ført dem ud i livet - hele vejen med en klippefast tro på egen succes og altid med humøret i top.

Samtalen med Michèle Bellaiche bliver en kærlig og ærlig tur fra opvæksten i nordjyske til i dag at være en verdenskendt forretningsmand indenfor den glamourøse skønhedsbranche. Samtalen vil komme ind på op- og nedture og om altid bevare fokus på det positive, uanset hvad livet måtte byde os. Ole Henriksen glæder sig til at komme hjem til Danmark og møde sit publikum og sine følgere til en varm, hjertelig og sjov aften med masser af energi. Det bliver intet mindre end FANTASTISK!!!

Traditionen tro har publikum mulighed for at blande sig og stille spørgsmål, og der udloddes præmier til aftenens bedste spørgsmål.

Kom og mærk positiviteten denne aften i Store sal.

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede