1920 1980 Orange Monks Presse Billede 22
1920 1980 Orange Monks Presse Billede 22

Musikalsk kollektiv med skiftende besætning og Henrik Astrups stærke sangskrivning som rød tråd og solid stamme.

Navnet Orange Monks er allias for den aarhusianske musiker og sangskriver Henrik Astrup og opstod på en togrejse igennem Malaysia, hvor Astrup mødte en karismatisk, kæderygende munk på en togperron. Mødet har siden inspireret tekster og musik, som udforsker det kontrastfyldte, moderne liv og ønsket om at finde sin indre munk i en verden fuld af fristelser og fordærv.

Orange Monks opstod i 2010 og er et dragende og eftertænksomt univers, hvor store kærlighedssange, eftertænksomme ballader og swingende americana-rock vibes er nogle af ingredienserne. 

Udgangspunktet er vel americana, men der bliver ikke krampagtigt holdt fast i det, og det glider frit rundt imellem forskellige singer-songwriter-udtryk. Og de kan det hele.

GAFFA

Sangene er solide som en skovhytte af egetræsplanker, og der er både saft i den bulede guitarlyd og kraft i forsanger Henrik Astrups knugende stemme.

Simon Lund IBYEN, Politiken

Igennem årene har Orange Monk vist sig som en meget alsidig gruppe, der med intim eftertænksomhed og ærlighed i udtrykket, mestrer balancen mellem melankoli og håb. Bandet er stilmæssigt ofte blevet sammenlignet med amerikanske kunstnere som Sparklehorse, Beck og Eels.

Orange Monk har udgivet singlen Good Place i 2020 og er på vej med et nyt album.

Gratis sommerkoncerter i Musikhusparken

Sammen med Spar Nord Fonden inviterer Musikhuset alle aarhusianere og byens gæster til en række gratis udendørskoncerter ved spejlbassinet i Musikhusparken i juni, juli og august.

Er du til pop og rock eller jazz, er der noget for enhver smag.

Se hele gratisprogrammet 

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede