1920 1980 Oyunn 08 Credit Camilla Winther
1920 1980 Oyunn 08 Credit Camilla Winther

Inderlig og drømmende vokal swinger med musikalsk multitalent.

Oplev Øyunn sammen med saxofonist i Aarhus Jazz Orchestra, Kati Brien, når de sammen får Musikhuset til at swinge.

Øyunn er kunstnernavnet til den norske Danmarks-bosiddende trommeslager Siv Øyunn Kjenstad. Hendes ærlige tilgang til sangskrivning og bandets karakteristiske lyd er fundamentet for numrene, hvor hun synger luftig og tæt i det ene øjeblik, whaler i det næste og rapper i det tredje. Direkte tekster om ensomhed, relationer, selvtillid, support og håb, formidles med stort musikalsk overskud. Musikken er dynamisk og kontrastfyldt – hårdslående groover, med effektklædte vokaler afløses af helt stille og inderlige partier.

Sammen med sit band og gode venner Kasper Staub på synth og Jens Mikkel Madsen på bas, har hun de seneste par år tilbragt meget tid i studiet, og udgivet singlen Reach Out.

Til denne koncert samarbejder de med den dygtige multiinstrumentalist Kati Brien. Med bred baggrund både som jazzmusiker i blandt andre Aarhus Jazz Orchestra og sangskriver og vokalist på eget materiale, er hun en alsidig og kreativ musiker, som vil tilføre musikken noget friskt og helt fjerde.

Det bliver glimrende samspil og improvisatoriske dele i pop-form.

Line-up

Øyunn: trommer, vokal, rap, kompositioner
Kati Brien: forstærket klarinet, effekter, vokal, guitar
Jens Mikkel: bas, vokal
Kasper Staub: prophet/klaver, effekter, vokal

Om Musikhuset Swinger

Ridehuset Swinger flytter hjemmefra! – På grund af et stort byggeprojekt nær Ridehuset har Aarhus Jazz Orchestra udvidet samarbejdet med Musikhuset og glæder sig til at invitere publikum indenfor til det helt nye, og alligevel velkendte koncept, Musikhuset Swinger.

13. - 16. juli kan jazzglade festivalgængere nyde fællesskab, mad og store musikalske oplevelser i Musikhusets foyer og i Musikhusparken – med fri entré til alle koncerter.

Aarhus Jazz Orchestra og Musikhuset glæder sig til at byde indenfor til Musikhuset Swinger.

Se program for festival

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede