Peter Sommer poster
Peter Sommer poster

Landets største rockpoet indtager Musikhuset med nye sange, nye fortolkninger og et stærkt bagkatalog.

Danmarks nok drøjeste sangskriver, Peter Sommer, og hans virtuose væbner, pianisten Palle Hjorth, bringer dette efterår lys til landets mørke koncertsale. Med sig på scenen har de også karismatiske Selina Gin, der med sin forførende stemme spillede en stor rolle på Peter Sommer seneste album.  

Til denne koncert kan du se frem til en varieté af sange om livet på godt og ondt med afsæt i Peter Sommers kommende album, fortolkninger fra dette års Toppen af Poppen og et omfangsrigt hitkatalog. Nye, gamle, lånte og blå sange – i ekstraordinære og stærkt medrivende versioner, når trioen klæder sangene af til skindet i skæret af et ekstravagant og elegant lys- og sceneshow.

Sidste års koncertrække begejstrede publikum og ikke mindst anmelderne, der bl.a. skrev:

♥︎♥︎♥︎♥︎♥︎

"Mit foretrukne Peter Sommer-album."

Politiken
★★★★★★

”Magisk makkerpar spillede lyset frem i mørket.”

Fyens Stiftstidende
★★★★★

”...Peter Sommer, der – flankeret af tangentbokseren Palle Hjorth – syntes at stå stærkere på scenen end nogensinde før … Seancen var storslået fra det øjeblik, Peter Sommer åbnede munden.”

Jyllands-Posten 

Peter Sommer og Palle Hjorth er aktuelle i den nye sæson af programserien Toppen Af Poppen på TV2, hvor de fortolker sange af Anne Linnet, Medina, Jonah Blacksmith, Mekdes og Dopha og arbejder samtidig på sange til en ny plade – publikum får smagsprøver fra begge dele.

Se video her fra sidste gang den musikalske duo fortryllede publikum i Musikhuset.

Slut aftenen af med gratis Afterlive 

Efter koncerten med Peter Sommer den 4/10 kan du opleve original musik fra vestjysk trio på Musikhusets Caféscene. Dennis Iversen bringer dig et omfattende repertoire af egne pop, rock og folk numre, sammen med Jonathan Larsen på bas og Mathias Fabricius på trommer. 

Musikhuset Afterlive tilbyder en gang om måneden gratis koncert på Caféscenen efter vores arrangementer i salene. Kom ind fra gaden eller snup en slutter i baren, når du alligevel er til et arrangement i Musikhuset. Til Afterlive kan du lade dig overraske af bands og musik, du måske ikke kender.

Vær opmærksom på, at koncerten først starter, når det sidste arrangement i Musikhusets sale denne aften er slut.

Afterlive: Dennis Iversen

Følg Facebook event
Mad & drikke
Vælg forestilling for at se bestillingsmuligheder
Bestil mad & drikke til Peter Sommer
Lignende arrangementer
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede