Peter Werner om dig

På få år har han formået at vinde DM i stand-up 2021, været en af De Nye Håb til Zulu Comedy Galla og slagtet på Bøgescenen i Skanderborg foran 40.000 mennesker. Han har altså i den grad bevist, at han er kommet for at blive, og nu er han klar med sit eget onemanshow Werner Om Dig.

Peter siger om showet: Det er 72+ minutters fucking god stand-up til en fornuftig pris. Det kan umuligt beskrives bedre - showet du ikke vidste, du manglede i dit liv.

Sjov og ballade - uden børn (tak)

Peter er ikke interesseret i at udvide publikums horisont, rådgive omkring vægttab eller skabe fred i verden. Det eneste han har for øje er, at der skal grines fra start til slut, kun afbrudt af, at der til tider skal ilt til hjernen. Skulle nogen falde om, bemærker Peter, at han i værnepligten modtog guld for udøvelse af førstehjælp. Han mistede desværre medaljen samme aften.

Peters siger: Hvis publikum ikke griner, så har jeg ikke gjort mit job godt nok. Grin må da være det absolut vigtigste for en komiker. Der er fart på og altid noget på spil, når jeg træder ind på scenen. Showet kommer ikke til at handle om en skid andet end sjov og ballade. Det bliver impro, bandeord og helt nye fortællinger fra mit liv. Jeg har aldrig glædet mig til noget, som jeg glæder mig til det her!"

Skynd dig at købe en billet og oplev Peter Werner live sammen med dem du holder af - ikke dine børn, please!

Hils på Peter her :

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede