Glæd dig til at få rørt lattermusklerne, når Phillip Devantier gæster Musikhuset med sit nye one-man show 'Grinebidder'. 

Phillip Devantier, en af landets flittigste komikere, er klar til at få Aarhus til at grine, når han indtager scenen i Musikhusets Lille sal med sit nye one-man show Grinebidder

Da Phillip Devantier, ligesom de fleste andre danskere, i starten af 2020 måtte barrikadere sig derhjemme, besluttede han sig for at udfordre sig selv og at tage spadsér skoene på. Under de lange gåture udviklede han ideer og det nye one-man show Grinebidder blev en realitet.

Vinder af DM i Stand-up 2018

Siden Phillip Devantiers første one-man show En Rigtig Mand, og sin sejr ved DM i Stand-up i 2018, har han ikke kun udbygget sit i forvejen flotte repertoire som komiker, men også tabt sig imponerende 45 kilo, og han stopper ikke her. 

”Vi har jo alle stået på badevægten og sagt til os selv ”Jamen jeg har jo også tøj på”. -Jo jo, men nu går du jo ikke i rustning, så måske vi skulle finde vandreskoene frem.” Phillip Devantier.

Selvom majoriteten af den danske befolkning har været hårdt prøve tunder covid-19 nedlukningen i 2020, ønsker Phillip Devantier alligevel at belyse de muligheder, der også kan gribes i de mørke tider. Mulighed for selvransagelse, at se indad og at starte forfra.

De opdagelser Phillip Devantier har gjort sig er ikke appelsinfri, og det er endelig tid til, at vi skal grine sammen igen i Musikhuset. Om ikke andet, så af Phillip og hans opdagelser under covid-19 pandemien.

Publikum kan se frem til Phillip Devantiers skarpeste bidder om alt fra at blive rigtig voksen, irriterende forældre, akavede dates, en tur til psykolog og vægttab. Mere specifikt; livets mange udfordringer tilsat en ordentlig skovlfuld humor og selvironi.

Følg Facebook event
Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder her.
Se muligheder
Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Parkering
Du kan bl.a. parkere ved Scandinavian Congress Center og Muskhusets Parkering
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede