Phlake spiller op til fest med ny musik i Aarhus Congress Center.

Med tre stærke albumudgivelser i ryggen, en lang række af radio- og streaminghits samt et hav af udsolgte koncerter er Phlake nu aktuelle med ny musik.

Glæd dig til at høre de nye sange og de store hits live, når Phlake fyrer op under Aarhus. Koncerten er arrangeret i samarbejde mellem Musikhuset og Train.

Personlig Vendetta på nyt album

Halvandet år efter deres seneste albumudgivelse, The Illegal Download Of Your Soul, er Phlake nu i gang med et nyt musikalsk kapitel, som blev kickstartet med udgivelse af singlen Vendetta i oktober 2021. Singlen blev valgt direkte som Ugens Uundgåelige på P3 og ramte de internationale streamingtjenester med et brag. 

Om Vendetta fortæller forsanger Mads Bo:

”For mig er ’Vendetta’ en sang, der handler om stress og selvbedrag i usund og farlig forening. Den handler om, hvor opslidende det er at være i et konstant opgør med sig selv; hvem man har været, hvem man er - og især også hvem man gerne vil være. Noget af det mest uoverskuelige i tilværelsen kan være at ændre på sig selv. Det der med at stoppe op og gøre noget ved sine problemer, føles ofte ikke som en mulighed.”

Priser, stjerneregn og succes

Phlake tordnede i 2016 ind på de danske hitlister med kæmpe hits som Pregnant og Angel Zoo fra debutalbummet Slush Hours, der høstede hele fem priser ved DMA 2016 - bl.a. for Årets Album. Siden da har de udgivet de to albums Weird Invitations og The Illegal Download of Your Soul til stor glæde for både fans, radiolyttere og anmeldere.

Phlake er kendt som et fænomenalt liveband, hvilket blev tydeligt, da de satte publikumsrekord på Roskilde Festivals Upcoming-scene i 2016 – som debutanter på festivalen. Året efter åbnede de den legendariske Orange Scene og har siden optrådt i hele landet til stor fornøjelse for fans og musikelskere.

Tilbage i november 2019 spillede bandet en headlinerkoncert i Royal Arena, som blev en milepæl i deres karriere. GAFFA gav koncerten fem stjerner med overskriften ”Da Phlake skrev et manifest om moderne dansk pophistorie”.

Gå ikke glip af denne sprøde aften i Aarhus Congress Center.

OBS! Stående koncert.

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede