Oplev en af Hollywoods allerstørste filmklassikere som musical i Musikhuset.

En af vor tids mest populære romantiske komedier rammer Danmark som musical for første gang. Broadway-hittet Pretty Woman - The Musical med nye sange af rockikonet og superstjernen Bryan Adams får Danmarkspremiere og kan opleves i Musikhuset i januar 2023.

Glæd dig til et brag af en forestilling, når Pretty Woman is walking down the street i Store sal.

Globalt kultfænomen

Du kan sikkert allerede alle replikkerne og har tyndslidt filmen på både VHS og DVD. Den ikoniske kærlighedshistorie om to skæbner, der på forunderligvis bliver hinandens redning i en by, hvor der er plads til store drømme, og hvor eventyret lurer lige omkring hjørnet.

Filmen Pretty Woman ramte det hvide lærred tilbage i 1990 og har fortsat rekorden som den bedst indtjenende romantiske komedie i filmhistorien. Den var også startskuddet til en imponerende karriere for Julia Roberts, der spillede rollen som den hårdkogte gadeprostituerede Vivian. Rollen indbragte hende både en Golden Globe-statuette og en Oscar-nominering.

Få her en lille forsmag på, hvilken forrygende oplevelse, du har i vente og gør dig klar til at blive forelsket igen, når Pretty Woman indtager Musikhuset.

Ikoniske hovedroller

Som den rå, smukke og impulsive Vivian kan publikum glæde sig til at møde Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen. Hun er uddannet fra Den Danske Scenekunstskole, Musicalakademiet Fredericia i 2014 og har siden medvirket i store musicals som Disneys Aladdin, Disneys Den Lille Havfrue, Seebach, Chicago og spillet Sanne Salomonsen i Sanne. Hun er højaktuel som Susan Himmelblå i Midt om natten.

Som den kyniske mangemilliardær Edward Lester er det lykkedes at få en af Danmarks førende musicalstjerner til rollen. Tomas Ambt Kofod, der i løbet af de sidste 20 år har spillet en lang række af de største musicalroller. Vi nævner i flæng Danny Zuko i Grease, Tony i West Side Story, Udyret i Beauty and the Beast, Jean Valjean i Les Misérables, Fantomet i Love Never Dies og The Phantom of the Opera samt titelrollen i Jekyll & Hyde og Billy Flynn i Chicago.

Historien

Han vil lave en forretningsaftale…
Hun vil have det hele… og deres kærlighed sprænger alle rammer!

Den hovedrige, men ensomme finansmand Edward Lewis (Richard Gere) kan ikke kan finde tilbage til sit hotel. Han forvilder sig ind i Hollywoods red light district, spørger om vej og får ved et tilfælde samlet den prostituerede Vivian (Julia Roberts) op, der for 10 dollars indvilliger i at vise ham vej til The Beverly Wilshire Hotel. De tilbringer natten sammen, og da Edward næste morgen indser, at han får brug for en kvindelig ledsager til diverse selskaber og business-middage, hyrer han den smukke Vivian for en hel uge. Det starter som en ren forretningsaftale, men som dagene går, forelsker de sig hjælpeløst i hinanden. Og da ugen er gået, er de nødt til at se sandheden i øjnene…

Du kan se frem til at genopleve alle de uforglemmelige øjeblikke fra filmen og lære alle de ikoniske karakterer at kende på en helt ny måde. Fra gadepigen Vivian og forretningsmanden Edward til hans slibrige advokat Philip Stuckey, Vivians festlige veninde Kit og ikke mindst den elskelige hoteldirektør Mr. Thompson.

Du kan selvfølgelig glæde dig til filmens ikoniske sange, men også til en perlerække af helt nye numre fra det canadiske rockikon Bryan Adams, der har skabt musikken til den anmelderroste musicaludgave af Pretty Woman.

Medvirkende
Vivian Ward: Nina Maria Schjødt Lybæk-Hansen
Edward Lewis: Tomas Ambt Kofod
Stort ensemble af skuespillere, musicalperformere, sangere og dansere

Den samlede rolleliste offentliggøres, så snart alle navne er på plads.

Holdet bag
Sange og sangtekster: Bryan Adams og Jim Vallance
Manuskript: Garry Marshall og J.F. Lawrence
Instruktør: Heinrich Christensen
Scenograf: Benjamin La Cour
Koreograf: Nellie Bethel
Lysdesign: Ulrik Gad
Kreativ executive producent: Thomas Langkjær
Produktionsselskab: Lion Musicals

Mad & drikke
Vælg forestilling for at se bestillingsmuligheder
Bestil mad & drikke til Pretty Woman
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede