Sønderjysk stjerne i duo-format

Den sønderjyske sangskriver Rikke Thomsen slog i 2022 for alvor fast og hører hjemme på den danske musikscene. Hendes sange på klingende sønderjysk er gået rent ind overalt i landet og hos alle aldersgrupper.

Til koncerten i Musikhuset kan Rikke Thomsen opleves i et stærkt duo-format med bassisten og korsangeren Peter Parmo Overby. Deres stærke samspil og stemmer klæder hinanden ualmindeligt godt, og Peters store musikalitet vil i særlig grad farve scenen og sange som Vausen, Omve’n Hjemve og Ballebrovej 2. Der er dømt inderlighed, alvor og fortællelyst, når duoen går på scenen i Lille sal.

Kom i stemning til en skøn, intim koncert i Lille sal med Rikke Thomsens sang Ballebrovej 2.

Anerkendt kunstner 

I foråret 2022 besøgte Rikke sidst Musikhuset, hvor hun gav en intim koncert i Lille sal. Gaffa var begejstreret og kvitterede med rosende ord og stjerner. 

★★★★★

"Hvis du ikke allerede har set hende live, så gør det." 

Gaffa

Henover sommeren spillede Rikke Thomsen på en række festivaller og præsenterede sit første fuldlængde album Opland for publikum. Albummet fik stor opmærksomhed og blev nomineret til tre GAFFA priser: Årets Danske Popudgivelse, Årets Danske Sangskriver og Årets Danske Solist. 

Efter udgivelsen af debut ep’en Omve’n Hjemve (2019) modtog dengang 28-årige Rikke Thomsen Modersmål Prisen for sin indsats for den sønderjyske dialekt - tilmed som den yngste modtager nogensinde.

Følg Facebook event
Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder.
Se muligheder
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede