Ruben Søltoft poster
Ruben Søltoft poster

Ruben Søltoft er (endelig) tilbage og har premiere på sit nye show i Musikhuset.  

Det var på tide! Ruben-fans og stand-up entusiaster kan igen glæde sig til at se den finurlige, elskelige og excentriske komiker præsentere nyt materiale af vanlig overvældende og ekstremt ærlig karakter.

Klassisk stand up er stadig hans foretrukne felt, og det bliver med en Ruben Søltoft i absolut topform, når han i foråret 2024 rammer Musikhuset til premieren på sit nye show.

Jeg glæder mig helt vanvittigt til at komme ud i landet igen og overraske, forbavse og underholde. Det er virkelig på scenen, jeg føler mig allermest levende!

Sådan siger han selv om den kommende turné med det nye show, der har fået titlen Hvorfor er der ikke nogen, der har sagt noget?

Ruben, ramt af realiteterne

Omdrejningspunktet er den mere eller mindre ufrivillige dannelsesrejse, Ruben har været på siden successhowet Ting fra min mund. 30’erne har på godt og ondt ramt den folkekære stand-upper som et godstog. Men heldigvis, eller nærmere selvfølgelig, har kvartlivskrisen vist sig at indeholde noget af det allerbedste komiske materiale, Søltoft nogensinde har leveret.

Historierne står i kø, som geniale og genkendelige frontale sammenstød med virkeligheden, der kan få enhver til at nikke genkendende eller bare grine helt ubehersket. Der kommer sandheder på bordet, der stikker dybere end tidligere. Emner som forventningspres, normer og selvindsigt kommer under kærlig, komisk behandling og  krydres i showet med fuldstændig vanvittige og vaskeægte historier om en nærdødsoplevelse i Mexico og en absurd gidseltagning i egen bil.

Hvorfor er der ikke nogen, der har sagt noget? er et show om en ofte svigtende mavefornemmelse, identitetstab og genrejsning samt et håb om at få lov til at drømme igen – sådan bogstaveligt talt. Det bliver samtidsrelevant, personligt og møghamrende sjovt.

Følg Facebook event
Mad & drikke
Vælg forestilling for at se bestillingsmuligheder
Bestil mad & drikke til Ruben Søltoft
Lignende arrangementer
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede