Santa Cruz poster
Santa Cruz poster

Fabelagtige musikalske legekammerater fusionerer rock og jazz i Musikhuset

Santa Cruz er et dansk orkester som har spillet sammen i mere end 30 år. Alle fem bandmedlemmer er veletablerede og højt anerkendte musikere og komponister, som har sat kraftigt præg på det danske musikliv på kryds og tværs af genrerne gennem de sidste mange år. Alligevel bliver de ved med at mødes og udfordre hinanden i deres helt specielle udgave af fusionsmusikken. 

Hver bidrager med det de kan indenfor jazz og rock og det bliver kombineret med gode melodier, og fantastiske soloer. De er musikalske legekammerater i et univers af rock, jazz og det indimellem. Enhver, der har oplevet en livekoncert med bandet, vil ikke være i tvivl om, at de elsker det!

Orkestret har udgivet 4 anmelderroste albums siden debuten i 1985. Da Alex Riel for nogle år siden modtog den ærefulde Ken Gudman Pris, blev Santa Cruz gendannet for at hylde deres bandmedlem. Det gav orkestret en ny energi, og en kæmpe lyst til at spille koncerter igen, som de heldigvis - med jævne mellemrum - har holdt fast i lige siden. Både for at præsentere de bedste af deres ældre numre, og for at mærke musikken vokse og udvikle sig sammen med publikum.

Line up
Poul Halberg (guitar)
Frans Bak (keys)
Bo Stief (bas)
Alex Riel (trommer)
Hans Ulrik (sax)

Følg Facebook event
Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder.
Se muligheder
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede