Oplev legenden Sebastian fejrer 50-års jubilæum i Musikhusets Store Sal.

I 2021 er det 50 år siden, Sebastian udgav sit debutalbum og brød gennem lydmuren på den danske musikscene. Det bliver fejret med en turné og et brag af en koncert i Musikhusets største sal.

Vær med, når troubadouren og bandet fejrer 50 forrygende år og tryllebinder publikum med smukke tekster, melankolsk stemme og fabelagtigt sammenspil, og hør Sebastian synge de ikoniske klassikkere såsom Du er ikke alene, Hodja fra Pjort og Romeo live i Store Sal.

Nyt album til tops på hitlisten

I oktober 2020 udkom Sebastians seneste album Live - hele vejen. Albummet er allerede strøget helt til tops på IFPIs hitliste, som er Danmarks officielle hitliste. I videoen herunder kan du få en lille smagsprøve på det nye album. 

Sebastian er glad for den flotte modtagelse, albummet har fået blandt lytterne: ”Jeg synes det er flot i betragtning af, at der ikke har været så meget pressedækning på albummet. Det er sjovt at tænke på, at ’Når lyset bryder frem’-sangen er på førstepladsen igen her 48 år efter at den var på førstepladsen første gang."

Årtier med stærk poesi og store hits

Når Sebastian møder sit publikum fra scenen, får poesien for alvor vinger. Han ledsager sine udødelige sange med anekdoter og underfundig humor og forener generationer med sange, der har været soundtrack til mange danskeres liv.

Sebastian er én af Danmarks helt store kunstnere. En kunster, der har noget at sige til både unge og ældre. Fra dem, der lærte Sebastian at kende med Den Store Flugt og hans perlerække af albums op gennem 70erne og ind i 80erne over den lange musicalperiode med Ronja Røverdatter, Hodja Fra Pjort og mange flere til dem, der i Toppen Af Poppen på TV2 i 2015 opdagede eller genopdagede Sebastian.

Gensyn med alle de fede sange

Alle har noget at se frem til, når trubaduren indtager scenen og gavmildt giver sit publikum et udsøgt rids af sange fra et halvt århundrede.

Glæd jer til at dykke ned i alle de store hits som Når lyset bryder frem, Hvis du tror du er noget,  Måske ku vi, Den lille malkeko, Stille før storm, Her er en sang, Dejlig indeni, Sommerfuglen, Lille hjertesang, Danser på vulkaner, Vårvise, Med dig hele vejen, Fuld af nattens stjerner, Rose, Den sidste vals, 80 ´ernes Boheme, Vindens glemte sange, Cirkusvognen, Nana og mange flere.

I februar lavede GAFFA et langt og spændende interview med musiklegenden, hvor han fortæller om sangene, drømmen og et langt liv i musikkens tjeneste.

Klik her og læs GAFFAs Sebastian-interview : I drømmenes tjeneste.

Line-up til koncerten

Sebastian (vokal/guitar)

Niels Henriksen (elguitar) har medvirket i alle Sebastians bands siden 1973.

Michael Friis (bas og kapelmester) har medvirket siden 1979

Klaus Menzer (trommer) har medvirket siden 1998.

Perry Stenbäck (guitar/strengeinstrument/kor mm.).

Misen Groth (sang) har medvirket siden 2009.

Gry Harrit (sang) har medvirket siden 2009.

Anne Seier (sang og percussion) har medvirket siden 2018.

Lyden vil være ledet af Henrik Kjærgaard.

Følg Facebook event
Mad & drikke
Vælg forestilling for at se bestillingsmuligheder
MUSIKMENU - petit kr. 229,- MUSIKMENU - grand kr. 429,- Vin og snacks kr. 195,- Brasserie menu - 3 retter kr. 350,- Oplevelsesmenu kr. 695,-
Bestil mad & drikke til Sebastian Band
Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Parkering
Du kan bl.a. parkere ved Scandinavian Congress Center og Muskhusets Parkering
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede