En aften i trubadurens suveræne selskab.

Når Sebastian er alene på scenen kommer publikum helt tæt på. Sebastian ledsager altid sine udødelige sange, der har været soundtrack til mange danskeres liv, med anekdoter og underfundig humor. I samværet med sangeren, sangskriveren og komponisten oplever man på tætteste hold, hvordan Sebastian forener sine smukke tekster, sin melankolske stemme og fabelagtige guitarspil.

Sebastian er en kunstner, der har noget at give til både unge og ældre. Fra dem der lærte ham at kende med Den Store Flugt og perlerækken af albums op gennem 70erne og ind i 80erne med numre som Rose, Måske Ku Vi, Vårvisen og mange flere - over den lange musicalperiode med Ronja Røverdatter, Hodja Fra Pjort m.fl. Så der er masser at se frem til, når trubaduren indtager scenen solo og gavmildt øser af sange fra et halvt århundrede.

Årtier med store hits

Sebastian er et langtidsholdbart fænomen og har været med til at definere dansk musik i snart 50 år. At opleve ham er både muntert og giver stof til eftertanke. Den musikalske variation, som præger Sebastian som sangskriver, kommer i den grad til udtryk ved solokoncerterne. Der er de finurlige sange, de stille og tænksomme, de rockende og ikke mindst ørehængerne, vi alle kan synge med på.

Det bliver fortryllende i Rytmisk sal, når Sebastian indtager scenen.

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede