Det er både underholdende og rørende, når Signe Svendsen står på scenen. Med en stærk stemme, rammende tekster og sikker hånd, fører hun publikum gennem mange forskellige følelser på en og samme aften.

Uden at have leflet for noget eller nogen har hun album for album lagt alen af personlighed til, og som hun fremstår på sit seneste album Det Forlyder, har Signe Svendsen nu kreeret sin egen niche i dansk musik.

* * * * *

”Sangene emmer af rytmisk præcision og fører lytteren gennem dagdrømmerier, cigaret-tung tristesse og magi i store mængder.”

Kristeligt Dagblad
* * * * *

"Signe Svendsen bliver bare bedre og bedre. På sit fjerde soloudspil, Det forlyder, synger hun bedre end nogensinde på en bund af længsel, tvivl og smerte."

Fyens Stiftstidende
* * * *

"Signe Svendsen har simpelthen formået at skrive nogle sange, der tekstuelt og kompositorisk drager og giver trang til at lytte og tage ved lære."

GAFFA

På sin særligt lyriske facon løfter hun sløret for voksenlivets længsler og trængsler og tilføjer noget så sjældent som en anelsesfuldhed til sangskrivningen, myldrende fuld af finesse og nuancer.

For Signe Svendsen startede 2020 forrygende; hun modtog Odense Live Prisen og udgav albummet Det Forlyder, der udelukkende modtog 4 og 5 stjernede anmeldelser, men som for alle andre tog året en uventet drejning og alle planer måtte laves om.

Det betyder, at hun til sin koncert i Musikhuset kan præsentere helt nye sange for publikum, udover sangene fra Det Forlyder og egne favoritter fra bagkataloget.Følg Facebook event
Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder.
Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Parkering
Du kan bl.a. parkere ved Scandinavian Congress Center og Muskhusets Parkering
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede