Træt af nedtur? Simon Talbot er klar til at give hele Danmark optur.  

Gør dig klar til at få en kæmpe optur med en af danskernes favoritkomikere – Simon Talbot, når han lægger vejen forbi Musikhuset. Simon Talbot er tilbage på modersmålet, med sit nye show Optur.

De seneste år kan efterhånden skrives ind i historiebøgerne som de seneste årtiers største nedtur. Det vil den populære komiker Simon Talbot gøre op med i sit nye standupshow. Danskerne trænger nemlig til en gevaldig Optur. Få dig et godt grin allerede nu med videoklippet her.

Hårtab, næsehår og kvinders alt for lange bade

Glæd dig til masser af grin og god stemning, når Talbot i vanlig stil får forvandlet tematikker fra eget liv, såsom hårtab, sociale medier, katte, gaming, næsehår, danske love, kvinders alt for varme bade, kontrasten i opvæksten med en Jehovas Vidner mor og irsk gadedrengs far, livet som gift mand, og meget meget mere. For Simon har det seneste år haft stressreaktioner, brugt for meget tid på sociale medier, set (alt) for meget Tiger King og erhvervet sig en sukkerafhængighed, hvilket han omdanner til et helt nyt dansksproget comedyshow.

“Jeg vil have, folk skal have den største Opturs-aften. Min fornemmeste opgave er at skabe så fed livestemning, som jeg overhovedet kan. Alle folk skal kunne komme ind, nyde aftenen, få ondt i maven af grin og få et smil i hele fjæset. Måske endda tage ud og feste efter showet... Det bliver SÅ Optur. Bare det at have det i kalenderen, og se frem til det, er alt. Jeg glæder mig allerede helt vildt. Det er begrænset, hvor mange gange man kan gense Tiger King!” siger Simon Talbot.

Forvent glade aftener med mavekrampende grin og Simons karismatiske energi, når han indtager Musikhuset med sit nye show Optur.

Shows og YouTube

Simon Talbot er en af Danmarks helt store comedy-darlings, hvor han med sin entusiasme og sprudlende fortællerglæde gang på gang har leveret solid underholdning til folket, bl.a. med sine onemanshows: Damp (2011), Talle Alene i Verden (2014), Mr. Copenhagen (2016), Make Denmark Great Again (2018), som rekordmange danskere købte billet til og senest hans første engelsksprogede turné Danish Invasion (2020). Han har haft sit eget Sketch Show på nationalt TV og har over 1.000.000 visninger på YouTube alene på hans engelsksprogede sæt på The Russell Howard Hour.

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede