1920 1980 IMG 0132 Franked 1
1920 1980 IMG 0132 Franked 1

SORE er tordenvejr og måneskin, blomstrende landskaber og brændt jord, synd og forladelse. SORE er drama og coolness, urangst og terapi, tradition og eksperiment.

Det aarhusianske band, SORE, spiller noise pop med inspirationskilder fra new wave melankolien hos The Cure, forførende skønsang fra karismatiske Siouxsie Sioux samt Sonic Youth og Shoegaze-traditionen med lystfyldte eksperimenter. SORE maler lydlandskaber med én til tre guitarer. Landskaber der rummer så meget mere end pæne melodier, hårde riffs og skalarytter-soloer.

SORE mestrer at skabe fine afrundede sange, melodier der kan fange én med det samme og dog altid med en lille twist af noget uperfekt. SOREs tekstunivers kredser om den moderne kvindes tilværelse i kløften mellem tårnhøje forventninger fra andre og én selv, postmoderne følelser som fx Social Media Fatigue og dagligdagens trælse fuckups fra irriterende medmennesker til menstruationsbesvær.

I foråret og sommeren 2020 har SORE udgivet singlerne Shame og Sore samt debut EP'en The Light is Red, der får én til at drømme sig tilbage til de dunkle klubber med indie/alternativ musik i 90'erne.

Line-up

Line Sørensen (vokal, guitar, keys)

René Eichhorst (guitar, kor)

Christopher Dege (bas, kor)

Kim Gandrup Larsen (trommer)

Gratis sommerkoncerter i Musikhusparken

Sammen med Spar Nord Fonden inviterer Musikhuset alle aarhusianere og byens gæster til en række gratis udendørskoncerter ved spejlbassinet i Musikhusparken i juni, juli og august.

Er du til pop og rock eller jazz, er der noget for enhver smag.

Se hele gratisprogrammet 

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede