Oplev en af filmhistoriens bedste science fiction-film i Musikhusets Store sal med live musik af Aarhus Symfoniorkester.

Til september har du atter chancen for at opleve den legendariske storfilm Star Wars: The Empire Strikes Back Live In Concert, i en unik opsætning i Musikhuset. Kraften er med dig, når de ikoniske karakterer Luke Skywalker, Prinsesse Leia, Han Solo og Darth Vader flytter ind i Store sal og vækkes til live på det store lærred.

Gå ombord i Tusindårsfalken og oplev et utroligt univers i en galakse langt, langt væk. Den mørke side vil overtage herredømmet over galaksen, og kun jedi'en Luke og hans venner kan stoppe dem.

John Williams' legendariske soundtrack live

Filmen bliver vist samtidig med, at komponisten John Williams’ legendariske musik spilles live af Aarhus Symfoniorkester under kyndig ledelse af dirigent Christian Schumann.

Star Wars: The Empire Strikes Back havde premiere i 1980 og er en af filmhistoriens største succeser. Sammen med de andre film i Star Wars-universet har den haft enorm indflydelse på, hvordan filmkunst skabes.

De visuelle special effects og musikken står som filmhistoriske hjørnesten. Star Wars: The Empire Strikes Back vandt en Oscar for bedste lyd, og John Williams vandt Bafta-prisen og blev nomineret til både en Oscar og en Golden Globe for Best Original Score.

Populær filmkoncert

Til filmkoncerten i september sidste år blev billetterne revet væk, og grundet corona restriktionerne, måtte det forventningsfulde publikum desværre også vinke farvel til forestillingen. Men nu viser vi endnu engang den ikoniske science fiction-film på storskærm - så skynd dig at slå til og vær med, når kraften atter ruller ind over Musikhusets Store sal.

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede