Oplev en helt unik koncert med Anne Linnet i Musikhuset, når musikikonet for første gang stiller skarpt på sine populære plader, Kvindesind og Barndommens gade.

Publikum kan godt glæde sig, for en af Danmarks helt store sangikoner, Anne Linnet, er klar med en ny godbid til sin store og trofaste fanskare.

Til foråret 2021 drager hun ud for at spille de populære sange fra sine to Tove Ditlevsen plader, Kvindesind fra 1978 og Barndommens gade fra 1986, og på sin turné giver Anne Linnet koncert i Musikhusets Store sal den 5. april 2021.

Anne Linnet har ikke tidligere spillet koncerter med fokus på de to plader, og derfor ser hun frem til koncerterne.

”Jeg glæder mig meget til at genbesøge sangene, som jeg skrev, da jeg var ganske ung i 1970’erne,” fortæller Anne Linnet og tænker her specifikt på ’Kvindesind’, som hun turnerede med dengang, men arbejdet blev ikke færdiggjort.

Toves tidsløse tekster

”Vi måtte dengang aflyse en række koncerter på den store turné, der lå efter udgivelsen af pladen, da min far pludselig døde i november 1979. Og jeg har faktisk ikke rørt materialet siden,” afslører Anne Linnet, som i dag er lige så glad for den kendte forfatter Tove Ditlevsens tekster som dengang, da de er ”tidsløse”, som hun siger: 

”De kan tages op når som helst, og derfor er jeg ikke overrasket over, at hun stadig læses flittigt, også af de unge generationer,” siger Anne Linnet.

Ud over sangene fra Kvindesind og Barndommens gade vil Anne Linnet ikke udelukke, at hun også vil forkæle publikum med nogle særligt udvalgte numre fra sit store og imponerende flotte katalog af sange fra mere end 45 år i dansk musik som en af landets populæreste sangerinder.

Når Anne Linnet besøger Musikhuset Aarhus den 5. april 2021, bliver musikken til koncerten overvejende akustisk, men Anne Linnet har sit band på fire-fem personer i ryggen.

Så glæd dig til en koncert i Musikhuset, hvor Anne Linnet tager dig med tilbage til minderne fra 70’erne og 80’erne og Tove Ditlevsens univers.

Vi passer godt på dig i Musikhuset

Vi lever i en særlig tid, der gør det ekstra vigtigt, at vi passer godt på hinanden. Klik her og læs mere om, hvad vi gør for at passe på dig og vores andre gæster.

Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder her.
Se muligheder
Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Parkering
Du kan bl.a. parkere ved Scandinavian Congress Center og Muskhusets Parkering
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede