Oplev en af filmhistoriens bedste science fiction-film i Musikhusets Store sal med live musik af Aarhus Symfoniorkester.

Til september har du chancen for at opleve den legendariske storfilm Star Wars: Return of the Jedi i en unik opsætning i Musikhuset. 

Kraften er med dig, når de ikoniske karakterer Luke Skywalker, Prinsesse Leia, Han Solo og Darth Vader flytter ind i Store sal og vækkes til live på det store lærred. Gå ombord i Tusindårsfalken og oplev et utroligt univers i en galakse langt, langt væk. Den mørke side vil overtage herredømmet over galaksen, og kun jedi'en Luke og hans venner kan stoppe dem. 

John Williams' suveræne soundtrack live

Filmen bliver vist samtidig med, at komponisten John Williams’ legendariske musik spilles live af Aarhus Symfoniorkester. 

Star Wars: Return of the Jedi havde premiere i 1983 og har sammen med de andre film i Star Wars-universet haft enorm indflydelse på, hvordan filmkunst skabes.

De visuelle effekter og musikken står som filmhistoriske hjørnesten. Star Wars: Return of the Jedi vandt en Oscar for bedste visuelle effekter og blev nomineret for bedste lyd og for John Williams vidunderlige musik. Lyt til musikken og se klip fra den ikoniske film i videoen herunder.

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede