Steen Jørgensen poster
Steen Jørgensen poster

Oplev Steen Jørgensen i nyt duoformat med danske sange og klassikere fra Sort Sol

Steen Jørgensen er aktuel i TV2-programmet Toppen Af Poppen og præsenterer et nyt musikalsk projekt, når han gæster Musikhuset i det nye år.

Jørgensen/Botes er lyden af et excentrisk møde omkring klaveret, hvor nye, dansksprogede sange er opstået. Duoen består på den ene side af Marina Botes, som er et ubeskrevet blad på den danske musikscene. Hendes musikalske baggrund stammer fra klassisk musik og kirkemusik i Sydafrika. I selskab med Steens dybe og rockede vokal opstår et særpræget univers, som både er personligt, melodisk og gådefuldt.

Duoens originale lyd har stærk inspiration i adskillige genrer, der trækker tråde til både fortiden og fremtiden, men mødes i et nutidigt lydbillede centreret omkring Steen Jørgensens umiskendelige rå vokal. 

De nye sange, der af Jørgensen/Botes beskrives som ”stikprøver af hverdagens hvileløse koncentration” kan opleves live, når duoen optræder i Rytmisk sal i Musikhuset i februar 2023. 

Du kan også glæde dig til at høre sange fra Steen Jørgensens imponerende karriere som forsanger i Sort Sol og senere som solist. Duoen får suveræn musikalsk opbakning fra Rune Kjeldsen og Jakob Høyer.

Nyt album ude nu 

Jørgensen/Botes hedder det nye album, som netop er kommet på gaden. Steen Jørgensen og hans hustru Marina Botes har sammen skabt et album, hvor de betegner deres musik som en vægtløs tilstand, hvor man kan befinde sig uden mål og retning.

Du kan lytte til hele deres nye album lige her.

Slut aftenen af med gratis Afterlive 

Efter koncerten med Steen Jørgensen og Marina Botes kan du opleve ELBA på Musikhusets Caféscene. 

ELBA fører dig ind i en energisk og catchy indiepop genre, der er personlig, dramatisk og fængende og får både hjertet og fødderne til at danse.

Vær opmærksom på, at koncerten først starter, når det sidste arrangement i Musikhusets sale denne aften er slut.

Afterlive: ELBA

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede