Koncerten er desværre aflyst på grund af sygdom blandt de medvirkende.

Alle, som har billet til koncerten, er blevet kontaktet personligt på mail.

Har du mod forventning ikke hørt fra os eller har du yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Stig Rossen bringer julestemningen til Musikhusets Store sal.

Ingen jul uden Stig Rossens traditionsrige julekoncert i Musikhuset. Stig Rossen og hans julehold glæder sig til igen at fylde Store sal med musik, sang og julestemning til store og små.

Gå ikke glip af årets juletradition

Efter et år, hvor få ting har været helt, som de plejer, har vi ekstra meget brug for de traditioner, der samler og forener os. For mange er Stig Rossens årlige julekoncert netop en tradition af den slags.

Sneen daler foran vinduerne på bagtæppets storskærme, imens nogle af de bedste sange fra både det danske og det internationale julerepertoire vækkes til live. Det er både velkendte sange, vi ikke vil undvære, og musikalske perler, vi måske havde glemt, vi elskede.

Suveræn gæstesolist

Som altid har Stig Rossen udvalgt en dygtig gæstesolist til årets julekoncert. I år er det Johanne Milland, der står ved Stigs side på scenen.

Johanne Millard er uddannet fra Musicalakademiet i Fredericia. Nogle har måske været så heldige at opleve hende i opsætninger som Spillemand på en tagryg, Den Skaldede Frisør - The Musical eller Leonora Christina, hvor hun og Stig for første gang optrådte sammen. Johanne lagde stemme til den kvindelige hovedrolle prinsesse Adalena i dette års musicalsucces Atlantis, hvor Stig spillede hærføreren Jabbadoor.

I kan med andre ord se frem til at opleve en usædvanligt talentfuld gæstesolist til årets julekoncert, en eminent sangerinde, som også mestrer skuespillets kunst.

Med sig på scenen har Stig Rossen også sine fire fremragende korsangere og seks veloplagte og velspillende musikere under kapelmester Thomas Jaques kyndige ledelse.

Julehistorier og knitrende pejs

Stig og det store julehold når ud i alle salens hjørner, når julestemningen breder sig fra den hyggelige scene med smukt pyntede juletræer, tændte lanterner, den knitrende pejs og lænestolen, hvorfra Stig læser årets julehistorie højt.

Årets julekoncert er den 27. i rækken af Stigs landsdækkende juleturnéer. Glæd dig til et traditionsrigt fællesskab, der er indbegrebet af nærvær, hygge og musikalitet.

Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder.
Se muligheder
Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Find vej
Sådan kommer du til Musikhuset med cykel, bus, bil eller tog.
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede