Ikonisk Andrew Lloyd Webber musical om identitet og illusion.

Oplev livemusik i stor skala, når Den Jyske Opera, Aarhus Symfoniorkester og et stort, internationalt ensemble opfører Andrew Lloyd Webbers Sunset Boulevard i Musikhuset i perioden 12.-20. august 2022.

Med Sunset Boulevard hylder Andrew Lloyd Webber Hollywoods glamourøse guldalder i en fortælling om kærlighed, jalousi og mord. Én af dansk teaters stærkeste kræfter, Tammi Øst, går i fodsporene på legendariske skuespillere som bl.a. Glenn Close i rollen som den glemte stumfilmstjerne Norma Desmond. Overfor hende møder vi musicalperformer Randy Diamond, som vender tilbage til Den Jyske Opera - denne gang som Joe Gillis, den mislykkede manuskriptforfatter, som Norma Desmond forelsker sig i.

Se billeder af de ikoniske karakterer, scenografien og 50'er kostumerne i vores opsætning af Sunset Boulevard lige her.

H4A3359
H4A3475
H4A3601
H4A3611
H4A3752
H4A3818
H4A4063
H4A4173
H4A4294
H4A4301
H4A4407
H4A4553
★★★★★

Tammi Øst er en frygtindgydende god Norma - både i sang og spil, og med et mylder af detaljer, der gradvist afslører Normas uhyggelige mentale tilstand. Men Tammi Øst finder også en empati for denne grandiøse femme fatale... Martin Loft yder en fin indsats - også vokalt - som den hengivne Max. Også Katharina Maria Abt gør god fyldest som Normas rivalinde, især i en smuk duet med Randy Diamonds Joe

CPHCULTURE
★★★★

Dertil kommer Philipp Kochheims legesyge, spektakulære og medrivende iscenesættelse; opsætningen er i samarbejde med scenograferne Emily Bates og Astrid Lindgreen Hjermind et udstyrsstykke af den slags, der får en til at måbe begejstret

Ascolta
★★★★

Lloyd Webbers musik er storladen musicalmusik fra øverste hylde, og når den spilles af hele Aarhus Symfoniorkester i graven, lyder den aldeles vidunderlig.

Teateranmelder Ole Straarup
♥︎♥︎♥︎♥︎

Med Tammi Øst i front trækker Den Jyske Opera en succes i land med musicalen om Norma Desmonds solnedgangsstund på Sunset Boulevard.

Politiken

Legendarisk musical

Operachef Philipp Kochheim instruerer Andrew Lloyd Webbers musical i en opsætning med mere end 85 medvirkende. I videoen her fortæller han om Sunset Boulevard, som har en helt særlig plads i hans hjerte.

Unik musikalsk oplevelse

I front for Den Jyske Operas Kor og Aarhus Symfoniorkester står den anerkendte musicaldirigent Andy Massey. Hør Andy Massey (dirigent på bl.a. The Lion King International Tour), fortælle om musikken i Andrew Lloyd Webbers storslåede musical Sunset Boulevard, og glæd dig til en magisk musicalaften med livemusik i den helt store skala.

Gratis introduktion

Kom til gratis introduktion før forestillingen. Susanne Vinther fra Den Jyske Opera introducerer til Sunset Boulevards handling og temaer. Der er en lang introduktion 1 time før forestillingen og en kort introduktion 20 minutter før forestillingen. Begge introduktioner er på 2. balkon i Musikhuset Aarhus.

Hverdage:
Tidspunkt for lange introduktioner d. 12., 13., 18. og 19. august: 18.30-18.55
Tidspunkt for korte introduktioner d. 12., 13., 18. og 19. august: 19.10-19.20

Tidspunkt for lang introduktion d. 20. august: 14.00-14.25
Tidspunkt for kort introduktion d. 20. august: 14.00-14.50

Sunset Boulevard synges på engelsk med danske overtekster.

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede