VelLyd

Dyk med Aarhus Symfoniorkester ned under overfladen og lad dig omslutte af musik, film og billeder, der haler kærligheden til havet op af dybet – og ind i koncertsalen.

Aarhus er en by, der er dybt afhængig af havet. Ressourcerne fra det omgivende vand ligger til grund for byens skabelse og opblomstring, men efterhånden som byen vokser, kommer havlivet i bugten under større og større pres.

Til tonerne af blandt andet Debussys berømte og storslåede orkesterværk La mer føres du gennem helt nye optagelser af livet og forholdene i og omkring byens havmiljø, og sænkes ned i et fordybelseshav af vand og musik – bogstaveligt talt. I Symfonisk Sal vil du således opleve at være fuldstændig omsluttet af lyd og video fra Aarhusbugten, som projiceres op på alle flader i salen, mens Aarhus Symfoniorkester lægger noget af musikhistoriens smukkeste musik til som soundtrack.

Sammen tages et kærligt blik på Aarhusbugten – og dens udfordringer – og fejrer vandets enorme betydning for vores velbefindende.

Dirigent
Nathanaël Iselin

Solister
Anastasiia Lisitsyna
harpe
Lena Kildahl Larsen
fløjte
Maksim Karpinskii
fagot

Medskabere
Simon Østergaard, Søren Wiesauer, Jesper Nordin m.fl.
foto- og videomateriale

Christoffer Brekne
videoredigering

OMNIVOX
projektion

Værker
C. Debussy
La mer

A. Jolivet
L’Étoile

A. Bax
Tintagel

Arrangør: Aarhus Symfoniorkester

___
VELLYDSkoncerten er støttet af Salling Fondene, Aarhuus Stiftstidendes Fond, C.A.C. Fonden, Aarhus Kommunes Kulturudviklingspulje og er et samarbejde mellem Aarhus Symfoniorkester og Race for Oceans, Teatret Svalegangen / United Change, Aarhus Searangers, Dykkerbutikken og Nordea Private Banking.

 

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede