Symfoni for havet poster
Symfoni for havet poster

VelLyd

Dyk med Aarhus Symfoniorkester ned under overfladen og lad dig omslutte af musik, film og billeder, der haler kærligheden til havet op af dybet – og ind i koncertsalen.

Aarhus er en by, der er dybt afhængig af havet. Ressourcerne fra det omgivende vand ligger til grund for byens skabelse og opblomstring, men efterhånden som byen vokser, kommer havlivet i bugten under større og større pres.

Til tonerne af blandt andet Debussys berømte og storslåede orkesterværk La mer føres du gennem helt nye optagelser af livet og forholdene i og omkring byens havmiljø, og sænkes ned i et fordybelseshav af vand og musik – bogstaveligt talt. I Symfonisk Sal vil du således opleve at være fuldstændig omsluttet af lyd og video fra Aarhusbugten, som projiceres op på alle flader i salen, mens Aarhus Symfoniorkester lægger noget af musikhistoriens smukkeste musik til som soundtrack.

Sammen tages et kærligt blik på Aarhusbugten – og dens udfordringer – og fejrer vandets enorme betydning for vores velbefindende.

Dirigent
Nathanaël Iselin

Medskabere
Simon Østergaard, Søren Wiesauer, Jesper Nordin m.fl.
foto- og videomateriale

Christoffer Brekne
videoredigering

OMNIVOX
projektion

Værker
C. Debussy
La mer

A. Bax
Tintagel

G. Tailleferre
Harpesonate, 1. sats

Arrangør: Aarhus Symfoniorkester

___
VELLYDSkoncerten er støttet af Salling Fondene, Aarhuus Stiftstidendes Fond, C.A.C. Fonden, Aarhus Kommunes Kulturudviklingspulje og er et samarbejde mellem Aarhus Symfoniorkester og Race for oceans, Teatret Svalegangen / United Change, Aarhus Searangers, Dykkerbutikken og Klean.

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede