Nørdet halloweenkoncert

Sammen med Jakob Stegelmann hidkalder Aarhus Symfoniorkester (under)verdenens bedste film- og spilkomponister og inviterer soundtracket til dine yndlingsmareridt ind i koncertsalen.

I gyserfilm og horrorgenren er der én gylden regel: Skruer du op for musikken, skruer du op for uhyggen. Og til denne koncert drejer vi lydstyrken helt op til 13.

Jakob Stegelmann er vært for et rådnende potpourri af unævnelige rædsler i form af musikken og temaerne til de film og spil, som gennem årene har givet os de mest frydefulde gys og største chok – for ikke at tale om en akut angst for at gå alene på toilettet.

Seriemordere, zombier, dræberhajer, fremmede livsformer og svenske kultister er blot nogle af de karakterer, vi fornyer bekendtskabet med til koncerten, hvor vi sammen nyder gysergenrens allermest grumme fornøjelse: Det er ikke os, det går ud over. Ikke i dag i hvert fald.

Glæd dig til en halloweenkoncert, hvor du frit kan slippe dit indre uhyre løs. Kom udklædt til lejligheden – vi udlover særlige præmier til bedste gyser-cosplay begge aftener.

Medvirkende

Christian Øland
dirigent

Jakob Stegelmann
vært

Vitalija Gurviciute
klaver

Det Jyske Musikkonservatoriums Pigekor og Aarhus Pigekor

Værker

Musik der giver koldsved, åndenød og hjertebanken – fra bl.a. Jaws, Psycho, Alien, Poltergeist, The Thing, Amnesia: The Dark Descent, Fallout 4, m.fl.

Koncerten er støttet af Kirsten og Gunnar Fonden som en del af Music City Aarhus 2022

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede