Rockkoryfæ tryllebinder med kraft, kærlighed og musikalsk vingefang

Legendariske Annisette indtager Store sal med sange fra en lang karriere, viljestærk sjæl og suveræne musikere.

The Savage Rose behøver næppe nogen større præsentation. I 2023 var det 55 år siden bandet The Savage Rose spillede deres debutkoncert på Plænen i Tivoli.

Sidenhen er det blevet til 26 album og utallige koncerter i ind og udland. En lang begivenhedsrig rejse med musikken, sangene og historierne, der ikke blot har mødt publikum på de store etablerede scener, men også i flygtningelejre og brændpunkter her og i verden.

Med Annisette som det absolutte omdrejningspunkt, må The Savage Rose betragtes som ét af landets allerstørste rockkoryfæer.

I år er det 50 år siden det ikoniske Wild Child-album udkom, og som en hyldest til det banebrydende album har bandet valgt at kalde deres kommende tourné – Wild Child-tour.

The Savage Rose består udover Annisette, af Naja Rosa Koppel (kor), Amina Carsce Nissen (kor), Las Nissen (guitar), Frank Hasselstrøm (blæsere og keys), Dan Hemmer/Daniel Fridell (Hammond og keys), Jacob Haubjerg (bas) og Anders Holm (trommer).

 

Slut aftenen af med gratis Afterlive 

Efter koncerten med Savage Rose kan du høre den særdeles erfarne artist Ida Björg, der er kendt for sine nærværende og autentiske livekoncerter. Ida krydrer sine sange med effekter, der skaber smukke lag af vokalharmonier.

Vær opmærksom på, at koncerten først starter, når det sidste arrangement i Musikhusets sale denne aften er slut.

Afterlive: Ida Björg 

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede