Koncerten med Thomas Dybdahl er desværre aflyst. De nuværende corona-restriktioner i Norge gør, at det ikke er muligt for Thomas at komme til Danmark og spille for jer. Alle, der har købt billet, bliver kontaktet personligt.

Har du ikke hørt fra os, så skriv endelig på billetsalg.mus@mkb.aarhus.dk.

--------------------------------------------

Glæd dig til en forrygende solokoncert med Thomas Dybdahl på plænen foran Musikhuset, når Musikhusparken kickstarter kulturen med Aarhus Åbner Op.

Thomas Dybdahl er en af Skandinaviens mest talentfulde sangere og sangskrivere, men det er først og fremmest live, hans lys skinner stærkere end de fleste andres. Til sommer kan du opleve Thomas Dybdahl i Musikhusparken, når Aarhus kickstarter kulturen med en fantastisk sommerfest.

Han er klar til at indtage scenen som den allerførste i rækken af musikere, der giver koncert, når Aarhus Åbner Op i juni og juli i Musikhusparken.

De danske anmeldere har for vane at være yderst rundhåndede, når der kastes stjerner efter Thomas Dybdahls albums og livekoncerter. Det gør sig både gældende for det seneste album Fever, der udkom i 2020, og ved livekoncerter på Vega, Roskilde Festival, Northside Festival og i Musikhuset, for bare at nævne nogle af de spillesteder og festivaler, der i løbet af de seneste år har haft besøg af ”hele Danmarks yndlingsnordmand”.

Nu er Thomas Dybdahl klar til at gå på scenen i Musikhusparken og leverer en intim og mindeværdig koncert for det publikum, han har savnet at spille for. Glæd dig til en unik aften på plænen foran Musikhuset.

Genåbningsfest under åben himmel

Koncerten er en del af genåbningsfesten Aarhus Åbner Op, der i en hel måned byder på en masse spændende kulturelle arrangementer for hele familien i Musikhusparken.

Du kan blandt andet se EM fodbold, komme til sommerkoncerter, få et godt grin med nogle af Danmarks bedste komikere, hygge med popcorn og en god film til open air, og for de mindste er der børne MGP og underholdning med Motor Mille, Hr. Skæg og Sebastian Klein fra Ramasjang.

Læs mere om programmet for Aarhus Åbner Op

Praktisk information

Koncerten med Thomas Dybdahl bliver afholdt for et siddende publikum. Vi tager alle forbehold og følger altid myndighedernes gældende retningslinjer.

Koncerten er arrangeret i samarbejde med spillestedet Train.

Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder her.
Se muligheder
Food
Parkering
Du kan bl.a. parkere ved Scandinavian Congress Center og Muskhusets Parkering
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhuset@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede