Glæd dig til masser af kræs for øregangene, når Tim Schou går på scenen i Musikhuset og giver sjælfyldt popkoncert i intime Lille sal.

Tim Schou brød for alvor gennem den musikalske lydmur, da han med sangen New Tomorrow vandt det danske Melodi Grand Prix i 2011 med gruppen A Friend in London, hvor han var forsanger. Sangen scorede en flot femteplads ved Eurovision.
Nu 10 år efter er Tim Schou tilbage i rampelyset - klar til at give publikum i Musikhuset en mindeværdig oplevelse.

Med på scenen har Tim Schou sit nye anmelderroste debutalbum Hero/Loser, der udkom i april i år, et album, der har fået hele fem stjerner med på vejen fra musikmagasinet GAFFA.

* * * * *
Godt gået! Jeg er meget tilfreds med det her popalbum, som tjekker næsten alle felter af. Fortsæt ud ad den her tangent, Tim Schou.
GAFFA

Musik inspireret af vagabondlivet

På albummet finder du blandt andet Mad Love featuring Swofy, som du kan høre i musikvideoen her. Mad Love viser forelskelsens vanvid, og de euforiske, lykkelige og også ulykkelige følelser, som det kan bringe med sig og er instrueret af Tim Schou.

Sangene fra albummet Hero/Loser er inspireret af de syv år, Tim Schou tilbragte som vagabond, hvor han boede rundt om i verden. Den personlige rejse og de op- og nedture, den har bragt med sig, er dét, der har født titlen på hans debutalbum Hero/Loser.

2020 bød på singlen Where You Are, som fik en flot modtagelse og lå i top100 på den danske airplay chart 10 uger i streg. Singlen, som blev udgivet i samarbejde med det engelske Londonlabel PIAS, fik airplay i 12 forskellige lande, og blev blandt andet featured af MTV i Tyskland. Dertil blev han inviteret i studiet hos Go’ Morgen Danmark, for at spille en akustisk udgave af singlen.

Derudover erstattede han Justin Timberlake i den danske version af Dreamworks filmen Trolls på verdensturné. På Spotify har han rundet 15 millioner streams, og på DR’s radiokanaler er han blevet afspillet over 3200 gange. Nu har du chancen for at komme helt tæt på den karismatiske singer songwriter og høre ham live i Musikhusets intime Lille sal i november.

Følg Facebook event
Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder.
Se muligheder
Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Parkering
Du kan parkere ved Scandinavian Congress Center og i Musikhusets parkeringskælder
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede