Ny musik af ti herboende komponister, på tværs af genreskel.

Komponistforeningen ToneArt inviterer på farverig og nykomponeret musik for mellemstore, nyskabende ensembler, skabt af grænsesøgende jazzkomponister.

25 komponister er inviteret til at skrive et nyt værk til et af tre udvalgte ensembler, som i efteråret spiller i Kolding, Aarhus og København.

Ved koncerten i Aarhus søndag d. 4. oktober spiller ensemblet Moving Circles.

Moving Circles
Ensemblet Moving Circles er en oktet bestående af musikere med baggrund indenfor både jazz og klassisk musik. Ensemblet, som har besætningen på fem blæsere samt cello, bas og klaver, dirigeres af Jørgen Lauritsen og har ved flere anledninger optrådt som projektensemble for ToneArt komponister.

Medvirkende
Hélianna Blais, violin; Mariane Bitran, piccolo, tværfløjte, altfløjte; Pernille Bevort. tværfløjte, altsax, sopransax, basklarinet; Emil Hess, sopransax, tenorsax & klarinet og basklarinet; Peter Jensen, trombone; John Ehde, Cello; Thomas Clausen, piano; Matthias Petri, Kontrabas.

ToneArt
ToneArt er en komponistforening, som sætter fokus på afsøgende og eksperimenterende musik for større ensembler og med vægt på partiturmusik.

Som et nyt samarbejde med Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus og MGK i Kolding har ToneArt også inviteret tre komponiststuderende til at komponere til turneen, heriblandt Olga Witte, soliststuderende i rytmisk komposition på DJM.

Komponisterne ved koncerten i Aarhus er: Peter Jensen, Karsten Vogel, Hugh Steinmetz, Irene Becker, Emil Hess, Pernille Bevort, Pia Boda, Kim Kristensen, Kasper Bai og Alexander Hagel Thorn.

Se mere om ToneArt on the move her.

You Tube Moving Circles: https://youtu.be/5wiEFOAGkn8

 

 

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede