Det Kongelige Teater gæster Musikhuset med humoristisk og poetisk forestilling baseret på Tine Høegs populære roman.

Bliv forført af Tine Høegs tankevækkende og morsomme fortælling om venskab, forelskelse og begær, når Det Kongelige Teater opfører succesromanen Tour de chambre i Musikhusets Rytmisk sal. Forestillingen høster mange stjerner og flotte anmeldelser. 

5
"En sjældent godt ramt omplantning af én kunstform til en anden" 
Berlingske 

5
"Perfekt cast i en dybt rørende og eksistentielt reflekterende forestilling" 
ISCENE

Se traileren for forestillingen her: 

Kejtet ungdom og forbudte følelser 

Asta er forfatter. Hun skriver på sin anden roman, men hun kan ikke få hul på den. Igennem skriften og erindringen, føres vi frem og tilbage mellem Astas spæde ungdom fuld af tvivl og hendes tredje ungdom i 30erne, hvor hun alene og kejtet forsøger at finde sig til rette i en verden af voksne. Asta står stille, imens uret tikker, og tiden bliver ved med at gå.

Da Asta får en invitation til en mindehøjtidelighed, vælter minderne om hendes gamle kollegie frem, om dengang Asta var hemmeligt forelsket i sin bedste veninde Mais kæreste, August. Asta starter forfra på sin roman. Alene med sin tekst skriver Asta sig tilbage ind i de pirrende varme og forbudte følelser, skammen over at bedrage Mai og sorgen over Augusts pludselige død. Det hele begynder at komme tæt på igen. Venskabet med Mai, der både har barn og forliste kærlighedsforhold i bagagen, er Astas eneste anker i virkeligheden. Nu ligger Astas færdige, altudleverende selvportræt som en bombe under deres venskab.

Holdet bag

Instruktør Sigrid Strøm Reibo sætter Tine Høegs humoristiske og poetisk legende ord på scenen sammen med et stærkt hold skuespillere.

Medvirkende: Anna Bruus Christensen, Fanny Louise Bernth, Mathias Rahbæk Skov, Mikkel Becker Hilgart, Karen-Lise Mynster og Øyunn.

Iscenesættelse: Sigrid Strøm Reibo
Scenografi og kostumedesign: Astrid Lynge Ottosen
Dramatisering: Tine Høeg

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede