Koncerten er desværre aflyst.

Bandet har sendt denne besked til alle, der havde glædet sig til funkbraget i Store sal.

Dear ToP fans and supporters: we regret to announce that due to unforeseen circumstances Tower Of Power will not be doing any international touring in 2022.

We are very grateful for the many years of support.

Alle, som har billet, er blevet kontaktet personligt på den mail eller det telefonnummer, som er blevet oplyst ved køb.

Har du ikke hørt fra os, er du velkommen til at kontakte os på billetsalg.mus@mkb.aarhus.dk

---------------------------------------------------

Bliv blæst bagover når musikerne fra Tower of Power går på scenen i Musikhusets Store sal.

Forvent funk i verdensklasse, når Tower of Power sætter fuld blæs på og fylder Musikhuset med svedige rytmer. Det legendariske band har for nylig fejret 50 års jubilæum som powerfuld, musikalsk fyrtårn. De besøger i oktober 2022 Store sal som en del af deres europæiske turné.

Fem årtier med svedig funk

Tower of Powers rytmesektion er berømt for at levere de svedigste grooves. Måden de fremragende blæsere arrangerer, mixer og performer er helt i særklasse deres egen. Tower of Power er nok den mest dynamiske gruppe musikere i verden på en scene. Tower of Powers lyd er umulig at sættes i bås, men er af bandets leder og grundlægger blevet karakteriseret som Urban Soul Music.

Tower of Power blev startet af tenorsaxofonist Emilio Castillo sammen med barytonsaxofonisten Stephen "Doc" Kupka (kendt som "The Funky Doctor") i slut tresserne.
I 1970 udgav Tower of Power deres første album East Bay Grease. Derefter fulgte gennembruddet med Bump City og Tower of Power. Disse album er også blandt de mest klassiske R&B-optagelser fra 1970'erne. Desuden er numre herfra altid med på bandets repertoire, når de giver koncerter.

Still going strong

Selvom Tower of Power har en lang karriere bag sig, er de stadig superaktive. I 2021 udgav bandet det roste album Step up.

Tower of Powers popularitet i Danmark er ikke til at tage fejl af. I mere end 50 år har bandet bragt festen ud til folket og altid spillet for udsolgte sale, når de har kigget forbi med deres medrivende sammensmeltning af soul, jazz, funk og rock.

Forvent en aften med horn i verdensklasse, når Tower of Power med grundlæggerne Emilio Castillo og Stephen “Doc” Kupka i forreste geled, rammer Musikhuset.

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede