Bliv blæst bagover når musikerne fra Tower of Power går på scenen i Musikhusets Store sal.

Forvent funk i verdensklasse, når Tower of Power sætter fuld blæs på og fylder Musikhuset med svedige rytmer. Det legendariske band har for nylig fejret 50 års jubilæum som powerfuld, musikalsk fyrtårn. De besøger i 2023 Store sal som en del af deres europæiske turné.

Fem årtier med svedig funk

Tower of Powers rytmesektion er berømt for at levere de svedigste grooves. Måden de fremragende blæsere arrangerer, mixer og performer er helt i særklasse deres egen. Tower of Power er nok den mest dynamiske gruppe musikere i verden på en scene. Tower of Powers lyd er umulig at sættes i bås, men er af bandets leder og grundlægger blevet karakteriseret som Urban Soul Music.

Tower of Power blev startet af tenorsaxofonist Emilio Castillo sammen med barytonsaxofonisten Stephen "Doc" Kupka (kendt som "The Funky Doctor") i slut tresserne.

I 1970 udgav Tower of Power deres første album East Bay Grease. Derefter fulgte gennembruddet med Bump City og Tower of Power. Disse album er også blandt de mest klassiske R&B-optagelser fra 1970'erne. Desuden er numre herfra altid med på bandets repertoire, når de giver koncerter.

Still going strong

Selvom Tower of Power har en lang karriere bag sig, er de stadig superaktive. I 2021 udgav bandet det roste album Step up.

Tower of Powers popularitet i Danmark er ikke til at tage fejl af. I mere end 50 år har bandet bragt festen ud til folket og altid spillet for udsolgte sale, når de har kigget forbi med deres medrivende sammensmeltning af soul, jazz, funk og rock.

Forvent en aften med horn i verdensklasse, når Tower of Power med grundlæggerne Emilio Castillo og Stephen “Doc” Kupka i forreste geled, rammer Musikhuset

Tower Of Power Dilts 08
Tower Of Power Dilts 01
Tower Of Power Dilts 20
Tower Of Power Dilts 21
Tower Of Power Dilts 19
Tower Of Power Dilts 02
Tower Of Power Dilts 05
Tower Of Power Dilts 07
Tower Of Power Dilts 13
Tower Of Power Dilts 12
Tower Of Power Dilts 06
Tower Of Power Dilts 09
Tower Of Power Dilts 03
Tower Of Power Dilts 04
Tower Of Power Dilts 14
Tower Of Power Dilts 17
Tower Of Power Dilts 15

Aarhus Jazz Festival i Musikhuset

Koncerten med Tower of Power er en del af sommerens jazzfestival i Aarhus. Den 8.-15. juli fylder Aarhus Jazz Festival traditionen tro Musikhuset og resten af byen med de bedste jazztoner fra danske og internationale musikere. 

Programmet for festivalen bliver offentliggjort løbende.

Se program for festivalen her

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede