1920 1980 Credit Lucas Illanes
1920 1980 Credit Lucas Illanes

En storyteller der tåler sammenligning med Chris Stapleton, Dixie Chicks og First Aid Kit.

Vingard har stået på mere end 300 scener, siden hun i en ung alder lærte at spille guitar. Hendes udgivelser er spillet på P4 og P5 samt flere lokalstationer. Med en overbevisende musikalitet og nerve på scenen sikrede hun sig i 2021 vindertitlen af Band Battle. Siden har den fremadstormende sangerinde haft flere optrædener på tv.

Bag kunstnernavnet Vingard findes sangeren Tine Vingaard, som i en alder af 9 år begyndte at skrive sange. Allerede som 15-årig brød hun igennem, da hun skrev både tekst og musik til den tyske biograffilm Einer wie Bruno, der blev startskuddet til flere turneer i Tyskland.

Med sin varme stemme og sårbare tekster mestrer hun americana genren til fuldkommenhed. Inspirationen er hentet hjem fra store musikbyer som Nashville og Austin og bygger på smukke harmonier og iørefaldende melodier og den unge sangerindes helt personlige berøring med musikken.

Gratis sommerkoncerter i Musikhusparken

Sammen med Spar Nord Fonden inviterer Musikhuset alle aarhusianere og byens gæster til en række gratis udendørskoncerter ved spejlbassinet i Musikhusparken i juni, juli og august.

Er du til pop og rock eller jazz, er der noget for enhver smag.

Se hele gratisprogrammet 

Følg Facebook event
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede