Glæd dig til en sublim koncert med stjernekvartetten Portraits in Jazz. 

Bag Portraits in Jazz gemmer der sig fire veletablerede navne på den danske jazzscene. Claus Waidtløw, Nikolaj Hess, Anders AC Christensen og Jakob Høyer. Det spændende samarbejde har resulteret i et fantastisk debutalbum, som du kan opleve i Musikhuset.

Debutalbummet Sunday er en række smukke og melankolske ballader, skrevet af Hess, AC og Waidtløw. De otte titler på albummet er underspillede, men med en nerve og intensitet der gør, at lytteren bliver suget ind i musikkens magiske univers. Med over fem millioner streams af kvartettens første singler, er der noget der tyder på, at musikken går rent ind.

Oplev deres sublime samspil, når de går på scenen i Kammermusiksalen og glæd dig til sublim, melankolsk, nærværende og melodisk jazz på højeste niveau.

Line up

Nikolaj Hess - prisvindende pianist og en af den danske jazz scenes største og mest personlige musikere. Udover at have udgivet en række anmelderroste albums i eget navn, har han akkompagneret et væld af udenlandske og hjemlige jazzstjerner, bl.a. Lee Konitz, Benny Golson og Chris Cheek. Han er kapelmester for Caroline Henderson og har komponeret filmmusik til blandt andet Lars von Triers Melancholia og Juliane Fezers Meeres Stille.

Claus Waidtløw - en af vores mest sublime og velansete saxofonister. Han er højt skattet blandt sine udenlandske kollegaer for sit melodiske og indlevende spil. Claus Waidtløw har ni udgivelser ude i eget navn - heriblandt det DMA vindende album Playhouse. Waidtløw har spillet og indspillet musik med blandt andet John Scofield, Toots Thielemanns, Christian McBride, Jeff Ballard, Kurt Elling, Eddie Gomez og Kurt Rosenwinkel.

Anders ”AC” Christensen - er basgigant i det danske musikliv. Han nyder stor respekt i både jazz- og rockverdenen og har spillet med blandt andet Raveonettes og Savage Rose samt udenlandske jazzstjerner som Paul Motion, Lee Konitz og Aaron Parks.

Jakob Høyer - højt skattet trommeslager der, ligesom AC, bevæger sig i både jazz- og rockmiljøet. Begge steder er han respekteret for sit sublime, lydhøre og personlige trommespil. Han har spillet med blandt andet Raveonettes, Tom Harrell, Jacob Bro, Caroline Henderson og Aske Jacoby. Med denne super gruppe genoptager Waidtløw og Hess deres musikalske samarbejde, som startede helt tilbage i slut 80 ´erne.

Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder.
Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Parkering
Du kan bl.a. parkere ved Scandinavian Congress Center og Muskhusets Parkering
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede