Jeppe

Oplevelser vi glæder os til

Musikhusets kunstneriske chef Jeppe Uggerhøj ved godt, hvilke ingredienser der indgår i den ekstraordinære liveoplevelse: talent, kunstnerisk ambition og nærvær. Her har Jeppe udvalgt seks arrangementer, som han glæder sig særligt til.

Grim x Musikhuset  

"Fra en nedlagt gård i Aarhus V stråler kærligheden til fællesskabet, til det uortodokse, til glæden og musikken. Hvad sker der, når Grim Festival kommer på besøg og omfavner Musikhuset på en 'Grim' måde?" 

 Læs mere 

 

THE WALL 

"Historien rummer et uhyggeligt samfund og menneskesyn. Albummet er en af de mest ikoniske gennem rockhistorien. Jeg glæder mig til at se det transformeret til scenen med Johan Olsen i spidsen og omsat til en visuel eksplosion i Theatre Max versionen fra Østre Gasværk teater." 

 Læs mere

 

The Infernal Comedy

"Det er ikke tit, man oplever store internationale skuespillere live. Malkovich, som uhyggelig seriemorder i The Infernal Comedy i samspil med operasangere og et klassisk orkester, bliver en dødelig cocktail." 

Læs mere 

 

London Symphony Orchestra 

"Legendarisk lyd, legendarisk orkester. De har indspillet John Williams filmmusik og arbejdet med alle de store dirigenter. Jeg glæder mig specielt til at høre Ravels Klaverkoncert i G-dur, som er en perle." 

Læs mere

 

Kazoo

Kazoo 

"Kazoo er et propfyldt mekka for børn, der vil gå på opdagelse i musik med alt fra heavy til opera. Der skal leges, lyttes, danses, grines, spises popcorn og hvad nu børn ellers finder på."

Kazoo er børnenes første festivaloplevelse. En hel dag i musikkens verden - kun for dem 

Læs mere

 

Dance Ballerina Dance

"Chris Minh Doky giver juleklassikere som White Christmas og The Christmas Song en ny historie gennem balletten. Julen kan godt bære en ny og jazzet juletradition. Det trænger vi til." 

Læs mere

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede