Jeppe

Oplevelser vi glæder os til

Musikhusets kunstneriske chef Jeppe Uggerhøj ved godt, hvilke ingredienser der indgår i den ekstraordinære liveoplevelse: talent, kunstnerisk ambition og nærvær. Her har Jeppe udvalgt seks arrangementer, som han glæder sig særligt til.

Jazzgalla med Lisa Ekdahl og Aarhus Jazz Orchestra

"Jeg glæder mig altid til Aarhus Jazz Festival. Jazzgalla kickstarter en uge med smil, varme og god musik. Ekdahl er mest kendt for sin pop, men er også hjemme i jazzen. Stemmen er uforandret siden 90'erne, og i kombination med Aarhus Jazz Orchestra, bliver koncerten en herlig sommercocktail." 

 Læs mere 

 

Indenfor murene

"En hjørnesten i dansk teater i en opsætning med fantastiske skuespillere og Morten Kirksskov som instruktør. Jeg kan ikke finde én grund til ikke at glæde mig."

 Læs mere

 

Tristan og Isolde

"Wagners musik er et univers for sig selv. Enormt. Detaljeret. Gennemtænkt. Jeg bliver aldrig færdig med hans musik, der er altid nye lag at undersøge. Jeg har altid gerne villet opleve det i Bayreuth, men det bliver ikke i år, hvor vi selv får besøg af et sangerline-up direkte fra Bayreuth."

Læs mere 

 

Jonas Mogensen 

"Jeg elsker Minkavlerne, hvor Jonas Mogensen efter min mening havde en af de helt store roller som Allan. Den lune, underspillede, sindige humor, kan jeg bare ikke stå for, måske fordi jeg selv er fra Nordjylland."

Læs mere

 

Mew og Danmarks Underholdningsorkester

"Musik med så mange lag, så varieret, hele tiden på vej et sted hen - i udvikling og så alligevel altid genkendeligt Mew'sk. Jeg glæder mig til at høre musikken udfolde sig i et symfonisk set up, det virker umiddelbart som det perfekte match"

Læs mere

 

Nicklas Sahl

"Jeg mødte Nicklas Sahl første gang til en Musikhuset Take Away koncert i 2020. I en baggård (eller online) kunne publikum opleve Nicklas med en guitar og intet andet. Han fyldte det hele. Utrolig ærlig, indt til benet musik fremført på fornemste vis. Det glemmer jeg aldrig."

Læs mere

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede