MG 2401 Højformat Web

Oplevelser vi glæder os til

Musikhusets kunstneriske chef Jeppe Uggerhøj ved godt, hvilke ingredienser der indgår i den ekstraordinære liveoplevelse: talent, kunstnerisk ambition og nærvær. Her har Jeppe udvalgt fem arrangementer, som han glæder sig særligt til.

 

Gregory Porter

Gregory Porter 

"Det er huen, der er blevet hans kendetegn, men det er stemmen, der giver ham stjernestatus. Når jeg hører Gregory Porter, læner jeg mig trygt tilbage, for jeg ved, det bliver fantastisk og mega musikalsk. Hvis du har hørt rygter om jazzens død: Lyt til Porter, så ved du, at nogen har løjet for dig." 

 Køb billet

 

Staatskapelle Berlin

Staatskapelle Berlin  

"Orkestret har gennem tiden været ledet af de største dirigenter: Richard Strauss, Herbert von Karajan og siden 1992 Daniel Barenboim. Når de spiller, får man en fantastisk orkesterlyd, energiudladning, musikalitet. Det er imponerende, når de 100 musikere og dirigenten smelter sammen til én organisme." 

 Køb billet

 

Lydmor

Lydmor

"Jeg er aldrig helt sikker på, hvad jeg skal forvente af en koncert med Lydmor – og det elsker jeg. Hun udfordrer, leger, eksperimenterer og overrasker konstant. Jeg har fulgt Lydmor tæt, siden jeg hørte hende første gang på SPOT, hun har masser af kant og holdning og er et musikalsk univers i konstant bevægelse." 

Køb billet 

 

Den Skaldede Frisør

Den Skaldede Frisør 

"Jeg var på skiferie, da den havde premiere i 2020. Dagen efter premieren glødede mobilen. Fantastiske anmeldelser og rygter om nedlukning. Det var en emotionel rutsjebane af forventninger og frygt. Dagen efter lukkede Danmark. Den Skaldede Frisør nåede kun at spille få dage, og jeg nåede ikke at se den. Det skal der helt bestemt laves om på nu!" 

Køb billet

 

Rite of Spring

Rite of Spring 

"I 1913 var værket en skandale. Nu 100 år efter er det ikonisk, som ballet og som orkestermusik. Jeg har spillet det med symfoniorkester, og det er en tour de force for musikere og dansere. Skæve, overraskende rytmer, vild harmonik og et brutalt og smukt udtryk. Jeg er vild med det. En nyfortolkning med Quorum Balletten er et must see for mig." 

Køb billet

 

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede