MG 2401 Højformat Web

Oplevelser vi glæder os til

Musikhusets kunstneriske chef Jeppe Uggerhøj ved godt, hvilke ingredienser der indgår i den ekstraordinære liveoplevelse: talent, kunstnerisk ambition og nærvær. Her har Jeppe udvalgt seks arrangementer, som han glæder sig særligt til.

 

Rufus Wainwright

Jeg elsker, at han udfordrer sig selv og finder inspiration alle steder: Philip Glass, Ravel, Shakespeare - er eksempler på inspirationskilder, som han omsætter til sange, man kan synge med på og fordybe sig i. Han skriver storladne ørehængere, komponerer operaer og vanvittige coverversioner. Han er ganske enkelt en musikalsk konfettibombe, og så spiller han klaver som ingen anden.

 

 

Cècile McLorin Salvant

Jeg hørte først gang Salvant, da hun blev Grammy-nomineret i 2014. Jeg har ofte hørt udtrykket: 'Hun er vor tids Ella', og det passer sjældent, men med Salvant er det i orden. Hendes stemme og frasering gør hver eneste tone vigtig og interessant. I Musikhuset spiller hun med DR Big band, dirigeret af Miko Hazama, og jeg tror, det bliver en koncert, jeg husker om både 10 og 20 år.

 

 

Kammerballetten

Når danserne fra Den Kongelige Ballet og musikerne fra Trio Vitruvi er på scenen, smelter noget af det bedste fra to kunstarter sammen. Til denne forestilling kommer publikum med op og sidde på scenen, så man kan følge enhver bevægelse og fornemme hver eneste tone fra musikerne. Det bliver en helt unik oplevelse.

 

 

 

 

Ray Chen

Han spiller som historiens største violinister, men med ungdommelig glæde. Med sig har han The Knights, et ungt newyorker orkester, der kan sit klassiske repertoire. Men de leger med formatet, skriver egne værker og er bare så musikalsk nysgerrige. Jeg er vild med det.

 

 

She Loves You

Der er næppe en sangskat, der er mere global fælleseje, end The Beatles. She Loves You er et vildt musical projekt, fordi bandet tages ud af ligningen, og sangene sættes fri. Jeg glæder mig til at opleve, hvordan de får nyt liv som del af en historie, der er lagt i hænderne på skuespillere og sangere, der virkelig kan deres kram.

 

 

Den Korte. Live on Stage 2022

Den Korte. Live on Stage 2022 er humor med bid i. Karakteren Kirsten Birgit er genial. Hun siger næsten alt til næsten alle og er på en gang både provokerende og befriende. Jeg forventer et godt grin, intelligent humor og nogle verbale lammere. 

 

 

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede