Musikhuset SPOT Festival Foto Jonas Høholt 1920 1980

Beboere i Musikhuset

Musikhuset Aarhus er også hjemsted for Den Jyske Opera, Aarhus Symfoniorkester, Det Jyske Musikkonservatorium og Teaterhuset Filuren.

Aarhus Symfoniorkester

Aarhus Symfoniorkester er byens symfoniorkester, der har deres helt egen smukke sal i Musikhuset, Symfonisk sal. Her inviterer de året igennem ind til store klassiske koncertoplevelser.

Symfoniorkestret spiller også ofte i Store sal ved operaer, balletter og filmkoncerter i samarbejde med Musikhuset Aarhus, Den Jyske Opera, Den Kongelige Ballet og andre.

Den Jyske Opera

Den Jyske Opera er Danmarks nationale operakompagni.

Operaen producerer større og mindre operaer, der både kan være traditionelle eller nye og innovative. De optræder ofte i Musikhusets Store sal og tager på turné rundt i hele Danmark.

Det Jyske Musikkonservatorium

Det Jyske Musikkonservatorium er musikkonservatoriet i Aarhus, hvor nye, spirende musikalske talenter uddannes og udklækkes.

Studerende ved Det Jyske Musikkonservatorium spiller masser af gratis koncerter på Musikhusets scener. Det er også muligt at opleve eksamenskoncerter og små festivaler arrangeret af Det Jyske Musikkonservatorium i Musikhuset.

Teaterhuset Filuren

Teaterhuset Filuren er et producerende børne- og ungdomsteater i Aarhus. Filuren har sin egen teatersal  i Musikhuset, hvor de producerer og viser teater for de helt små og lidt større teaterelskere.

Café, bar og brasserie

Johan r og Maestro er Musikhusets brasserie, bar og café, som giver dig mulighed for nyde en god kop kaffe, kage, vin, drinks eller en god middag i forbindelse med din oplevelse eller dit arrangement i Musikhuset Aarhus.

Johan r står også for catering ved erhvervsarrangementer og større selskaber i Musikhuset.

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede