Vi er glade for at kunne præsentere Oxen som åbningen af AARHUS SERIES 2023.

Vær med når vi viser afsnit 2 af den nye TV 2 serie Oxen på det store lærred. Vi byder på rød løber og bobler, når vi skyder seriefestivalen i gang med denne begivenhed i Musikhuset.

Vi får selskab af forfatterparret og tredobbelte EMMY-vindere Mai Brostrøm og Peter Thorsboe samt skuespiller Jacob Lohmann, som spiller hovedrollen Niels Oxen.

Åbningsaftenen er gratis at deltage i og byder på visning af serien og Q&A med skaberne.

En knækket helt

Jægersoldaten Niels Oxen bliver falsk anklaget for narkobesiddelse og smidt ud af Jægerkorpset. Nedbrudt søger han sammen med sin hund dybt ind i Rold Skov for at få fred, men flere uhyggelige hændelser driver ham ud af isolationen, og modvilligt forlader han skoven og stilles over for et afgørende valg.

I sin søgen tilbage til det samfund han har mistet troen på, møder han de tre med- og modspillere PET-agenten Margrethe Franck, spionchefen Frigg Mossmann og forretningskvinden Kajsa Corfitzen.

De bærende roller spilles af Jacob Lohmann, Ellen Hillingsø, Josephine Park og Birgitte Hjort Sørensen.

For alle, der elsker serier 

AARHUS SERIES er fem dage for alle, der elsker serier og streaming. En række aarhusianske kulturinstitutioner danner rammen om fælles oplevelser, der tager publikum bagom kameraet på nogle af de mest markante serier og streaming-succeser. Kendte skuespillere, unge talenter, instruktører og andre brancheaktører holder medrivende talks og deler ud af deres inspirerende og underholdende oplevelser.

Læs mere på festivalens hjemmeside

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede