Glæd dig til en sublim koncert med ægte neo-folk fra øverste skuffe, når Northern Assembly gæster Musikhuset med deres livsbekræftende musik.

Med fængende historier og medrivende, livsbekræftende toner, som måske bedst kan beskrives som rodløs neo-folk, forfører Northern Assembly sit publikum med sin smukke lyriske musik.

Deres andet album Closer Together modtog fem stjerner i GAFFA med følgende ord:

* * * * *

I løbet af de otte numre bliver man berørt af storhed, skønhed og stemningsfuld moderne folk, der vil kunne finde bopæl i både nord, syd, øst og vest.

Christoffer Dall, GAFFA

Nu kan du opleve Northern Assembly i Musikhusets Lille sal.

Lyden af længsel

Northern Assembly er ikke baseret på nogen bestemt musikalsk tradition, men snarere på lyden af længsel efter at finde et sted at kalde hjem. For selvom hjemadressen i øjeblikket siger Aarhus, har de to sangere og storytellere i Northern Assembly, Dina Dánialsdóttir og Andreas Bevan, rejst vidt og bredt og tilbragt nogle af de vigtigste barndomsår i lande som England, Norge, Etiopien og Færøerne.

Sammen med trommeslager Jens Hedegaard og kontrabassist Jesper Smalbro, som i øvrigt har deres rødder solidt plantet i den jyske muld, fandt de sammen en måde at give afløb for deres følelser i Northern Assembly. Og det er i den grad lykkedes. Hør for eksempel den smukke og forførende sang Euphoria i videoen herunder og bedøm selv.

Anmelderrost album

I januar 2018 udkom bandet med debutalbummet Death, Won’t You Marry Me? som blev fulgt op af en Danmarksturne, med blandt andet Tønder Festival, Skagen Festival og SMUKfest på plakaten.

I 2019 kom bandets andet album Closer Together som udover at modtage fem stjerner fra GAFFA, også blev et af årets mest afspillede albums på P5.

Northern Assembly har overbevisende formået at fængsle publikum og har modtaget stor ros for deres performance og nærvær, både hjemme og i udlandet. Glæd dig til at opleve Northern Assembly i Musikhuset, og lad dig blive forført af deres fantastiske storytelling univers.

Følg Facebook event
Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder.
Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Parkering
Du kan bl.a. parkere ved Scandinavian Congress Center og Muskhusets Parkering
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede