Alberte Winding poster
Alberte Winding poster

Alberte giver dig lyse nætter i en mørk tid.

En intim koncert med Alberte Winding Duo er en mulighed for at opleve nogle af højdepunkterne fra en lang og poetisk musikalsk rejse. Sammen med sin faste makker, guitaristen Andreas Fuglebæk, har Alberte Winding sammensat et bredt repertoire, der strækker sig fra nogle af hendes store hits som Lyse Nætter og Tænder på et kys over Fredes sang og frem til sange fra hendes seneste album, Marthas Vineyard. Alt sammen krydret med små fortællinger om livets ned- og især opture.

”Vi har prøvet at samle noget melodiøst og sangbart, gamle hits og numre, der kan søsætte en god anekdote. Det er sange skrevet ud fra perioder med små børn og med store, med ny kærlighed og alt det lys, der kommer gennem sprækkerne”

Alberte

Duoen spiller sig ind på den del af livet, der er poetisk, og forsøger at skabe et rum der omsætter en kold tid til noget varmt og bærbart. 

Nyt album på vej

Alberte Winding, som de fleste danskere er på fornavn med, har med sin nærværende stemme og sine hverdagspoetiske tekster rørt både børn og voksne i mere end 35 år. Hun har gjort sig bemærket som både skuespiller og forfatter, men musikken har været hendes hovedfokus, siden hun udgav sit selvbetitlede debutalbum tilbage i 1985. Efterfølgende er det blevet til en lang række pladeudgivelser og et utal af optrædener i forskellige konstellationer.

Efter Albertes bogudgivelser, bestselleren Kastevind og efterfølgeren Småt Brændbart, fortsætter historierne i musikken, live på scenen, med sange fra det omfattende repertoire. Aktuelt har hun udgivet en ny single Pastel & Tyndt Papir, som er forløberen for et nyt album.

Line up

Alberte Winding, sang
Andreas Fuglebæk, guitar & kor

Musikhuset Afterlive

Efter koncerten med Alberte kan du komme til gratis koncert med Vingard på Musikhusets Caféscene. Med sin varme stemme og sårbare tekster mestrer Vingard americana genren til fuldkommenhed.

Vær opmærksom på, at koncerten først starter, når det sidste arrangement i Musikhusets sale denne aften er slut. Derfor kan starttidspunktet variere.

Afterlive med Vingard 

Følg Facebook event
Mad & drikke
Klik videre for at bestille
Bestil mad & drikke til Alberte Winding
Lignende arrangementer
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede