Fremragende dansk sangskriver tager ny begyndelse og nye sange med i Musikhuset.

Annika er i efteråret rundt i det danske land med sit band på Det Meste Tour 2021. En tur, der bringer hende forbi Musikhusets Rytmisk sal.

Det sker i kølvandet på et 2020, der ikke blev det år hun regnede med. Det blev det ikke for nogen. Udsolgte koncerter med 1000 publikummer og en koncert på Skanderborg Festivals store Bøgescene blev byttet ud med siddende koncerter for et mindre publikum og optræden for biler på en kæmpe parkeringsplads ved Kastrup Lufthavn.

Men det blev også året for en ny single, POP, som er en forløber for det album, der kommer på gaden 2021. En single om det 2020 som ramte Annika lige efter et svært break-up:

“Det var næsten til at grine af, og jeg åbnede bare mine arme og sagde: Hello modgang my old friend - skæbnen ville bare mase mig til jorden, så jeg red med på en art ligegyldighedens bølge, og på toppen af den bølge jeg skrev den her sang. På mange måder er det en hyldest til den momentale ligegyldighed, vi oplever for sjældent, men som er skyllet ind over os siden marts, hvor alles liv er blevet disruptet. Alt er lige meget, alt er POP (alt er pik og patter)”

Annika Aakjær har gjort en del væsen af sig i lidt over et årti. Siden sin albumdebut med Lille filantrop i 2008 har hun været bemærket som en stærk sanger, en solid komponist og en syleskarp, slagfærdig og selvudleverende tekstforfatter, der er vokset plade for plade. Nu til tre af slagsen, med en fjerde på vej.

Glæd jer til en masse nye sange og dem af de gamle, hun selv bedst kan li'.

Følg Facebook event
Mad & drikke
Der er ingen menuer eller pausedrinks til det valgte arrangement. Se hvad Musikhusets café tilbyder.
Se muligheder
Musikhuset Nat Foto Jonas Høholt 1920 1980
Parkering
Du kan parkere ved Scandinavian Congress Center og i Musikhusets parkeringskælder
Se mere
Garderobe
Du kan opbevare dit overtøj og personlige ejendele i Musikhusets garderober.
Se mere
Gæster med funktionsnedsættelse
Vi har ledsagerordning, kørestolspladser og teleslynge i salene.
Se mere
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede