Tusind tak for en fed forårsaften i Musikhusparken!

Vi har lavet en lille stemningsvideo, hvor du kan genopleve aftenen. Tak til alle jer, der kiggede forbi og leverede suveræn stemning. Og tak til Peter Sommer, The Raveonettes, Selina Gin og iomfru for musikken.

-------------------------------------------------------------------------------------------

SPOT Festival og Musikhuset inviterer alle til et brag af en udendørs forårskoncert.

Tyvstart årets SPOT Festival i selskab med Peter Sommer og The Raveonettes. De to markante navne træder til maj op på scenen i Musikhusparken i selskab med nye, danske artister.

Back on the SPOT er navnet på det nye samarbejde mellem Musikhuset Aarhus og SPOT Festival. Koncerten sætter spot på navne, der er blevet store, og som har et tæt forhold til festivalen. De optræder sammen med nye, sprudlende navne på danske musikscene.

Glæd dig til:

  • Peter Sommer og Tiggerne med Selina Gin og stort strygerensemble
  • iomfro
  • The Raveonettes

Nye sange, jubilæum og særligt samarbejde

Gæster i Musikhusparken kan glæde sig til at opleve Peter Sommer og Tiggerne i selskab med et stort strygerensemble. De opfører helt eksklusivt hans kommende album De Uforelskede. Peter Sommer har udvalgt det lokale stjerneskud og tidligere Nelson Can-forsanger Selina Gin til at optræde sammen med ham.

The Raveonettes fejrer jubilæum denne aften. Det er i år 20 år siden SPOT Festival kickstartede bandets internationale karriere.

Det sidste lovende navn på plakaten er aarhusianske iomfro, der byder på poetisk pop.

Back on the Spot varmer op til årets SPOT Festival, dagen inden festivalens officielle startskud lyder. Hvis du allerede har købt billet til SPOT, så kan du komme med til koncerten for 50 kroner.

Fælleskoncerten er en del af programmet for Music City Aarhus 2022, der er hele Aarhus' musikår.

Særlig tilknytning til SPOT

Et af de mange bands, der via SPOT Festival har fået et kæmpe skub på vej i karrieren er The Raveonettes. Da de spillede på SPOT Festival i 2002 var det de færreste, der overhovedet havde hørt om bandet. Rolling Stones skribenten David Fricke, der er en af de meste anerkendte musikskribenter i verden, var til stede til koncerten. David Fricke skrev særdeles positivt om Sune Rose Wagner og Sharin Foos nye samarbejde i The Raveonettes og senere samme år om debutpladen Whip it on. Det blev nøglen til, at The Raveonettes fik skudt en international karriere i gang.

Også Peter Sommer er en skattet gæst på Spot Festival. Han har spillet på festivalen fem gange tidligere. Første gang i 2003 under navnet SuperJeg og siden fire gange i eget navn.

Lovende danske navne

De to meget lovende musiknavne Selina Gin og iomfro fik begge deres Spot-debut i 2021. Iomfro spiller legende, dansabel og poetisk pop. Siden debuten i 2021 har iomfro spillet på SPOT Festival, været i fast rotation på P6 beat og spillet til Kronprinseparrets Priser. Bag kunstnernavnet står den aarhusianske sanger og sangskriver Alma Kjær Agergaard. Selina Gin er sprunget ud som soloartist efter stor succes som karismatisk forsanger i indierocktrioen Nelson Can. Hun har varmet op for The National i en fyldt Royal Arena. Bag kunstnernavnet står Selina Jane Lannie, der er født og opvokset i Odder uden for Aarhus.

Music City Aarhus 2022

Festivalen er en del af Music City Aarhus 2022, der er hele Aarhus’ musikår, dedikeret til at genstarte musiklivet, bygge bro mellem kultur- og erhvervsliv og samle byens borgere om musikken.

Læs mere om Music City

Stor tak for støtten til Salling Fondene, som bakker op om Back on the SPOT.

 

 

Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede