De tre svenske søstre Greta, Stella og Sunniva Bondesson gæster Musikhuset. 

Den fantastiske svenske trio Baskerys fundament bygger på klassisk rootsmusik og americana, der altid har haft en stor plads i deres musikalske hjerter. 

Men ligeså meget som de elsker det klassiske udgangspunkt, så elsker de også at bryde reglerne for den traditionelle musik og angribe den på alternativ vis og vende det hele på hovedet. Deres udtryk rummer input baseret på alt muligt lige fra punkmusikkens umiddelbarhed til det mere underspillede singer/songwriter.

Baskery er lig med de tre søstre Greta Bondesson (banjitar, trommer og vokal), Stella Bondesson (kontrabas og vokal) og Sunniva Bondesson (guitar og vokal). Omkring deres sene teenageår dannede de bandet Slaptones, hvor de slog sig sammen med deres far, der i årtier havde haft blues og country som sin levevej.

Senere skabte de så Baskery, der debuterede i 2008 med albummet Fall Among Thieves. Siden er det blevet til tre albums mere for trioen. Senest udkom EP'en Leafland Avenue, og i år er der et helt nyt album på vej.

Baskery har spillet over hele verden. De har turneret med Robbie Williams, Gary Clark Jr. og Brandi Carlile og været på programmet på en lang række festivaler. 

Baskery er:
Greta Bondesson: 6-strenget banjo, vokal og trommer
Stella Bondesson: Kontrabas og vokal
Sunniva Bondesson: Akustisk og elektrisk guitar og vokal

Følg Facebook event
Mad & drikke
Klik videre for at bestille
Bestil mad & drikke til Baskery
Kontakt

Thomas Jensens Allé

8000 Aarhus C

Tlf.: 89 40 90 00

musikhusetaarhus@aarhus.dk

 

Musikhusets åbningstider

Hold dig opdateret

#musikhusetaarhus #musikhuset #lifeislive

Forstærk kontraster
Læs mere
Der er ingen resultater som matcher denne søgning. Søgning fejlede